Reset - dag 8

Top top top, waarom jezelf aanpassen als de rest zich kan aanpassen.
Want lekker gezond koken kan altijd!
Gister een onwijs gezellig sinterkerstoudennieuwborrel gehad. Allemaal lekkere hapjes op tafel. Normaal zou ik de helft naar binnen scheppen vooral met stokbrood. Maar daar had ik geen behoefte aan. Een heerlijk kippasta salade, paar hapjes tonijn en garnalen, paprika, komkommer, tomaat en toen zat ik eigenlijk wel vol :) Natuurlijk ook heerlijke antipasta waar de rest van heeft gegeten. Geen toetje in huis gehaald, dus die verleiding was ook makkelijk te weer staan.
Een na laatste dag alweer. Ik mag wel wat meer sporten en bewegen voor spieropbouw, maar verder ben ik echt super tevreden!!
Morgen een lange werkdag dus zal ik woensdag 14 januari deze blog reeks afsluiten met het eindresultaat!
Allemaal een fijne dag!

1 opmerking: