Reset - dag 5 I have got the power!!

Ja inderdaad ik uit mijn gevoel in liedjes. Daar wordt ik vrolijk van!
I feel good tadadada

Normaal is het avondeten helemaal niet zo bijzonder, maar jeetje wat heb ik een mindshift gekregen zeg. Zo simpel, zo makkelijk en zo lekker en gezond. Ik heb een totaal andere kijk op voeding. Ik heb genoten van mijn avondeten. En niet eens duur.
Het is ook opeens niet moeilijk meer. Gister een inspiratieavond waar er opeens een bord bittergarnituur voorbij kwam, mijn hand reikte zich naar voren maar toen bedacht ik mij. Nee ik hoef niet (ik mag niet) maar ik wil ook niet.
De rest van de avond heeft die schaal naar mij zitten knipogen. En terug in de auto was ik zo trots en voelde ik mij zo goed.
Ik voel mij ook lichter en op een of andere manier ben ik rustiger en georganiseerder.

Ik mis wel heel erg mijn boterham, of eigenlijk alles wat bij de bakker vandaan kom. Ben echt een broodpersoon.
Een verse boterham met kaas, broodje, ontbijtkoek, eierkoek met boter.... mmmm

Op de helft! Still goinig strong

Geen opmerkingen:

Een reactie posten