Let's workout!

Ik probeer graag nieuwe dingen uit, zo zag ik dat er een nieuw bedrijf in naaldwijk aan de koningsstraat was geopend. BODYTEC.
Sporten, maar dan niet buiten of in een overvolle sportzaal wachtend op je apparaten of niet aan mij bestede groepslessen met suffe dansjes. Ik heb echt wel de nodige sporten beoefend. Al vanaf de basis school deed ik aan turnen en ik heb denk werkelijk in alle schoolteams gezeten. Daarna hockey, fitness, squashen,  en zelfs een keer korfbal. Van paaldansen tot hardlopen. Been there done that.....

Bodytec, je krijgt een speciaal pakje aan waarover banden met pads over worden vastgemaakt. Alles lekker strak! Trainen met stroom door je lichaam. Zo dacht ik erover. Het was een bijzondere ervaring. Je wordt gekoppeld aan een flatescreen op pootjes. Francis draaide met plezier aan de knoppen. 20 minuten staat gelijk aan 3 uur intensief sporten in de sportschool, nou dat lijkt mij wel wat. Vervolgens doe je verschillende eenvoudige oefeningen waarbij je tegendruk krijgt van de pads, die je allemaal op verschillende sterktes in kunt stellen.
Mijn eerste reactie; 'dat kietelt" gevolgd door de slappe lach. Maar eerlijk waar, dit is fantastisch. Raar, het voelt zo onnatuurlijk. Met iets wat zweet liep ik daarna weer vrolijk de deur uit! Ideaal. Aankleden, 20 minuten dingen doen, omkleden en hup weer door.
Dit kan echt iedereen!

De dag erna........
Wow, dat voel je wel even, ik heb spierpijn, maar op plekken waar ik dat nog nooit heb gehad. En het voelt goed! Mijn rug en billen, het is echt spierpijn en geen overbelastingspijn. Wat ik echt niet had verwacht. Ik ben gewoon happy met mijn spierpijn.....
Erg blij dat ik direct nog een sessie heb geboekt! Ik kan bijna niet wachten. Ideaal voor fitter en strakker worden. Snel en effectief. Hou ik van!

Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten