OOGPRIMER

 augustus 2021

Nu heb ik een aantal producten waarvan ik vind die je moet hebben! De oogprimer is er daar een van. Dit is namelijk het antwoord op de vraag:

Hoe zorg ik ervoor dat mijn oogschaduw/ eyeliner in mijn lijntjes gaat zitten.
Een oogprimer zorgt ervoor dat je ooglid naturel wordt. Een ooglid is een beetje olie-ig van zichzelf, hierdoor kan de oogschaduw gaan lopen. Ook is de huid net even dunner dan de rest van het gezicht. Een gezichtsprimer is dan niet voldoende voor het ooglid. De oogprimer is net even meer crème en dus dekkender. 


Als je vaak ook rode oogleden heb dan gebruik je ook de primer om die kleur te neutraliseren. Hierdoor komen de oogschaduwkleuren veel beter tot zijn recht! 


De oogprimer kun je aanbrengen met je vinger, maar ook met een concealer kwastje. Gewoon een beetje van de wimperrand tot aan de de wenkbrauw. 


En dan kun je beginnen met het opmaken van je oog.


Gebruik je alleen een eyeliner. Poeder dan de primer af met een transparant poeder voor extra fixatie en dan zet je de eyeliner. Omdat de kleur neutraal is maakt het niet uit dat er geen oogschaduw overheen gaat.


En nog een super tip met dit product:

Gebruik hem ook als lipprimer.

Je lipstick blijft beter zitten, maar de kleur van de lipstick komt ook veel beter over omdat het niet wordt beïnvloed door de kleur van je eigen lippen. 


En omdat ik zo een fan ben van dit product doe ik je een leuke aanbieding. Normaal is deze 15,90 maar omdat ik graag wil dat jij ook fan wordt kun je hem nu afhalen voor 10,00! 


Dus nog even op een rijtje waarom je dit product MOET hebben ;)

  • Long Lasting Oogmake-up

  • Kleuren van de oogschaduw komen beter over

  • Long Lasting Lipstick

  • Kleur van de lipstick is beter!

  • Geeft ook bescherming! Ideaal voor de gevoelige huid.


Stuur een berichtje en dan leg ik er een voor je opzij. OP = OP

https://letsshine.nl/products/oog-primer-make-up-studio?_pos=1&_psq=prim&_ss=e&_v=1.0

Tot snel.

Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten