MAKE-UP YOUR BUSINESS / Gratis brainstormsessie!

                                                                                                                 Juli 2021

Je heb alle stappen doorlopen om een bedrijf te beginnen. Bedrijfsplan, materialen en je sociale media zijn er klaar voor. Je bent aan het netwerken, samenwerken en gratis werken maar nog steeds verdient je bedrijf nog niet genoeg geld.

JE HEB EEN HOBBY EN GEEN BEDRIJF
Toen ik dit hoorde werd ik woest. Ik deed toch alles wat ze zeiden en wat ik heb gelezen. Waarom werkt dit dan niet. Ik had geen gebrek aan ideeën of creativiteit en een goede inzet is het halve werk. Toch?

Heken je dit? Dat je niet wilt toegeven dat je aan het aanklooien ben, maar dat je dat eigenlijk wel aan het doen bent. 

Je zoekt hulp maar niemand lijkt je te begrijpen. De beautywereld vind ik vrij gesloten. Het lijkt alsof er een angst is dat je van een collega een concurrent maak. Maar dat is niet zo. Want jij bent uniek er is niemand zoals jij. Al zou je alles exact hetzelfde doen krijg je toch andere klanten dan je collega, want jij bent jij en zet je persoonlijkheid in je bedrijf!

Ben je de enige ondernemer in je omgeving en mis je gewoon een beetje steun en begrip. Iemand die bekent is rondom de beautywereld en het starten van een bedrijf ziet als hard werken en niet zomaar uit zichzelf gebeurt. Wil je iemand die je ideeën aanhoort en zegt wat wel of niet goed is. Een luisterend oor of een tegen woord. Ik ben er voor je. Ik vind niets raar, heb het allemaal wel al gehoord of gezien. In mijn omgeving wordt ik gezien als raar, dat is mijn superkracht ;)

En nee ik zal niet zeggen wat je wilt horen! Dat moet je goed begrijpen. Meepraten ben ik niet goed in en als ik een idee hoor waar ik meer in zie dan pakken we die eruit en gaan we die uitwerken. Ik heb alle excuses al voor je gemaakt. Alle fouten ook al! 

Ben je klaar om van je hobby een bedrijf te maken, dat ene idee uit te werken en dat het eindelijk is geld op gaat leveren.

Ik geef 5 brainstormsessies weg.

1 op 1

Offline, bij mij in de salon. 

Kom maar op! Stuur mij een berichtje naar info@cynthiaveenman.nl en dan gaan we direct aan de slag. 

Nog niet overtuigd? Bekijk dan mijn filmpje. Dan ZEG ik het nog een keer tegen je ;) 
Tot snel

liefs Cynthia
Geen opmerkingen:

Een reactie posten