How To Powder:

                                                                                                         juli 2021

LIEVER 3x EEN BEETJE, DAN 1x VEEL


Welkom bij poederles 1.0 

Tijdens een cursus neem ik hier altijd wat extra de tijd voor. De meeste make-up producten zijn in poedervorm. En je denkt dat je weet wat je doet maar nee, eigenlijk niet. Ik ga het je vertellen.


Potje poeder open, kwast erin en hop op je gezicht is niet the way to go. 

Want er zit dan gelijk veel te veel poeder op een plek van je gezicht en waarschijnlijk ook op de badkamervloer, spiegel of op je broek als je in de auto aan het opmaken bent.


De oplossing:

Aftikken. 

Eerst een beetje en als je meer nodig heb doe je er nog een beetje bij.

Totdat je de juiste effect hebt bereikt wat je zou willen bereiken.


Tegen een tafel aan tikken of misschien als een roker. Het kan maar zorg ervoor dat je de poeder die je eraf tikt weer kan opvangen. Op een lege deksel van een oude poederdoos of op een tissues. Zo kun je het weer gebruiken. Bespaart en dan ligt het voor als nog niet door heel je kamer.


Het is zoveel makkelijker om eerst een beetje te doen dan een keer heel veel. Net als met peper…. Peper om even je soep op pitten doe je ook in fases. Want peper uit je soep halen is niet makkelijk. Zo ook met make-up poeder. 


Gezicht poeder, bronzer, blush, rouge, oogschaduw 

Als het van poeder is begin je voorzichtig. 


Er zit ook verschil in merken. Van de ene zal je meer nodig hebben om het effect te bereiken. Als je een nieuwe product gebruikt moet je even testen hoe het voor je werkt en na een aantal keer weet je precies hoeveel poeder je nodig hebt om het effect te bereiken. 

Tot die tijd. Eerst een beetje! Er kan altijd meer bij.


Veel poeder plezier

liefs Cynthia


Geen opmerkingen:

Een reactie posten