Even kennismaken! #nofilter

 Juli 2021


Heey it’s me!

Het gezicht achter de Make-up Coach

Cynthia is de naam, passie voor make-up, bruiden en business is de faam ;)
Ondernemen zit al vanaf jongs af aan in het bloed. Als dochter van een tuinder was het ook normaal voor mij dat er altijd hard werd gewerkt. 

Mijn droom was om kapster te worden, masseuse en een schoonheidssalon te hebben. Ik had al een logo en alles. Alleen de opleiding nog niet. Maar na wat verplichte schoolbank tijd kwam daar verandering in. 


And then life happend. En was de droom een beetje vervaagd. Tot het moment dat ik gedwongen werd te kiezen voor mijn droom. (dit is nu 10 jaar geleden) Met alle ervaringen die ik had opgedaan, zowel in de beauty als in de business was ik er klaar voor. Dus hoe moeilijk zou het zijn. Duidelijk plan gemaakt en keihard werken… En toch kwam ik er niet door. Meer geld eruit dan erin…. 


Via een netwerkbuddy kwam ik op een business weekend terecht. Goed om te netwerken met 800 man. Gezellig en even weg van man en kinderen. Prima. 

De man op het podium stelde een vraag en ik zag mij erin dus stak ik enthousiast mijn hand op. 


“Dan heb je geen bedrijf, dan heb je een hobby”


Wacht… wat….. Dat zei hij zojuist toch niet. Hoe durft hij. In de pauze met wat mensen gepraat. En nog meer gepraat. Aan het eind van dag 1 zat ik huilend in een hoekje.

Hij had gelijk. 

Boos was ik. De hele nacht niet geslapen.

Dag 2 zetten ik mij volledig in het programma. En na het weekend ging ik weg met een bak huiswerk en contacten die mij gingen helpen. 


En zo zetten ik in het tweede jaar 500% meer om! 

Yes dit was leuk. Het was allemaal zoveel duidelijker. Ik dacht toch echt dat alle bedrijfsplannen en visies hetzelfde waren en ja dat ik ook wel zo, maar ik leerde ook dat je dan niet net als alle andere hetzelfde hoeft te doen. Je eigen persoonlijkheid en in mijn geval koppigheid kan erg goed als leidraad door je onderneming heen lopen.


Ik ben ervan overtuigd dat zelfstandig ondernemers harder werken dan wie dan ook. Zelf je eigen uren indelen en vrij wanneer je wilt. Ja leuk als je een aantal jaar bezig ben. Maar de eerste paar jaar is het gewoon knokken. Maar hard werken wordt beter beloont dan aanklooien. Ik leerde technieken en handvatten waardoor marketing zoveel makkelijker werkt en verkopen niet voelde als opdringen. 


Als je passie een carrière wordt dan zijn alle uren die je omzet aan je bedrijf geen hard werk maar een liefdevolle tijdsbesteding ;)

Ik zeg niet dat er af en toe wat moeilijkheden zijn in deze liefde, als je eraan blijft werken dan komt het allemaal goed.


Ik hoopte dit te leren tijdens de opleiding. Het plezier in het ondernemen en goede informatie. Maar helaas was dat net de intentie bij de scholen. 

Heel oppervlakkige en zakelijk, wat ook goed is om te weten maar er is zoveel meer. Ik wil graag met mijn visie en passie andere, wellicht jou, helpen bij het starten van je onderneming. Je eigen beautysalon, jouw unieke bedrijf omdat jij dat ook bent! 


Ik heb alvast een gratis ebook gemaakt: 5 stappen om van je hobby een bedrijf te maken. Klik op de afbeelding!

Mag ik mijn enthousiasme overbrengen op jou en gaan we samen een waanzinnige plan neerzetten om jouw bedrijf goed neer te zetten. 

Ik moet je wel waarschuwen, mocht je met mij aan de slag gaan dan verwacht ik doorzettingsvermogen. 

Mijn sessies bevatten waarheden, gevatte opmerkingen en humor. De hastag #nofilter is op meerdere manieren bij mij van toepassing. 


PS boek je sessies nog deze zomervakantie, dan betaal je geen 799,00 maar 399,00!

Deze investering bevat 3x 1 op 1 sessie met mij. Werkbladen, tips en handvatten. Na dit traject heb krijg je nog 3x een contact moment met nog meer informatie en natuurlijk de mogelijkheid om alles te vragen wat je maar wil ;)


Wil je een gratis intake gesprek om te bespreken of we samen dit aan kunnen gaan. Let me know

info@cynthiaveenman.nl


You are beautiful, let me make you shine!

Liefs Cynthia


Geen opmerkingen:

Een reactie posten