WAT KAN MAKE-UP VOOR JE DOEN?

augustus 2021

Vraag niet wat jij voor make-up kan doen, maar wat make-up voor jou kan doen. 


Make-up gebruik je voor jezelf. Ik kan dat niet vaak genoeg zeggen. Als jij je beter voelt met make-up doe het dan! Mijn klanten worden steeds jonger (nee ik wordt niet ouder ;) En dan is het zo schattig om te horen dat ze als tieners de nodige make-up hebben gebruik maar nu niet meer. Ze zien het nut er niet meer van in.

Ofwel: De buit is binnen, huisje, boompje….


En dan zeg ik altijd: nou dat komt wel weer. Het nut komt weer terug als er kinderen om de hoek komen kijken. Die kringen onder je ogen gaan niet vanzelf weg. 

Slapen wat is dat

Goed voor jezelf zorgen, ja misschien later


Ik heb make-up ook helemaal herontdekt toen ik moeder werd. Ik was mezelf kwijt, maar dat is een ander verhaal, ik was moe en ik wilde niet steeds worden aangestaard met medeleven en vaak de vraag krijgen; ben je ziek? Ben je moe.

Moe…. ja ben moeder.


Door even een paar minuten met een paar producten mijzelf op te maken voelde ik mij gewoon beter. Elke keer als ik in de spiegel keek zag ik iets wat mij beviel. In plaats van de spiegel vermijden keek ik er weer graag in. 

En dan lachte ik. Knikte ik goedkeurend en dat deed wat magisch met mij van binnen. Ik ging rechter lopen en ik voelde mij mooier en zelfverzekerder. 


  • Primer

  • Beetje camouflage

  • Foundation en een beetje poeder

  • Blush

  • Wenkbrauwen 

  • Mascara 

Dat is het! 4 minuten, meer heb ik niet nodig. Ook al ben ik nog niet wakker of voel ik mij niet lekker en moe. Of heb ik zorgen en stress. Het is heel even verdwenen. 

Complimenten liggen dan om de hoek en dat is ook wel lekker voor die zelfvertrouwen. 

Dus op de vraag, Wat kan make-up voor je doen? Een boost geven aan je zelfvertrouwen. Jezelf mooier voelen en dus maken! Als jij happy bent dan zal je dat uitstralen en daarmee help je niet alleen jezelf, maar misschien geef je onbewust een glimlach naar iemand die het juist zo goed kon gebruiken! 


En is het niet gelukt, het opmaken, dan is het er zo vanaf. Want het is maar make-up ;) 

Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten