Zo doe je dat; je make-up in 3 minuten. (video)

Ik blijf er voor pleiten: Met een beetje make-up zie en voel je, je beter, verzorgder. Niets geen uren in de badkamer. Die heb ik ook niet!

Als mama van twins (bijna 4 jaar), met een full time eigen bedrijf en nog 1 in de maak. Een huishouden en een man wordt veel van mijn tijd in beslag genomen door andere. Helemaal niet erg! In de ochtend besteed ik een paar minuutjes aan mijzelf. Huid reinigen en verzorgen, haren doen en a touch of Make-up. Voor of na de koffie :)
Ik blijf namelijk vrouw en ik wil goed voor de dag komen of ik nu thuis ben of een drukke dag vol afspraken. Ik ben voorbereid.

Ik heb een filmpje gemaakt waarin ik je laat zien hoe ik in 3 minuten mijn make-up voor de dag doe. Een basis waar ik niet zonder kan. Natuurlijk ga ik soms in de ochtend aan de slag met eyeliner en oogschaduw, maar mocht er echt haast zijn, dan voel ik mij met dit ritueel, super goed!
Snel, makkelijk, geen excuus. Jij kan het ook.


Nog wat tips;
Tip 1: mooie, goede producten!
Mijn producten: Make-up Studio en Flawless Sonya
Tip 2: leg alles klaar, niet elke keer graaien in die volle toilettas met make-up waarvan je 75% niet eens gebruikt.


Tip 3: oefening baart kunst.

Succes!
Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten