Het leed dat panty's heet. 9 tips die het verzachten.

Tijdens een netwerklunch kwam ik in gesprek met 2 ladies. Onze topic; het leed dat verkeerde panty's heet.

Hierin kwamen we tot de conclusie dat we vaak dezelfde irritaties hebben, maar we konden elkaar ook voorzien van tips. Hema, de 4 pack of de duurdere? Panty's of hold ups? De push-up van de H&M en welke kleur nu huidskleur is :) Hangkruis of een extra broekje eroverheen?
Heerlijk, ik hou van dat soort goede gesprekken van 3 minuten richting de wc.

Bracht mij wel gelijk op het idee voor een blog.
Ik vraag aan iedere bruid of ze panty's of hold ups of dergelijk draagt onder haar jurk. Waarom.... ik wil gewoon echt alles weten en daarbij weet ik dat een hoop dames de fout maken door bijvoorbeeld:
- de verkeerde maat te kopen.
- de verkeerde kleur.
- bij het aankleden de verkeerde volgorde aanhouden.
Die fout wil ik graag helpen te vermijden.

Het ligt allemaal aan wat voor een soort jurk je heb, een hele strakke, waarbij je elk detail onder de jurk ziet of een waaronder alles kan :)

fotobron/credit: pinterest

Hierbij wat tips van mij uit de praktijk.

1. Koop een maat groter dan je eigen kleding maat.
Hoe vaak heb ik zelf wel niet gehad dat ik ze niet verder kreeg dan mijn heupen en je vervolgens de hele dag een "hang kruis" had. Dat voelt zo niet sexy.
Diverse kousen zijn bij mij ook halvewege de dag in de prullenbak verdwenen.
2. Hold ups, stay ups.... ik kan niet meer zonder.
Naar het toilet gaan is zoveel makkelijker. En dan dat randje! ik vind dat hot.
3. Draag wat jij comfortabel vind.
Niets moet! Hoewel de etiquette zegt dat.....
4. Reserve paar
Ja logisch, als ik er al naar kijk heb ik een ladder. (Doorzichtige nagellak in je tas is ook handig om te zorgen dat de ladder niet verder gaat.)
5. Tips voor bij het aankleden;
Als je een torselet heb, dan is het handig om eerst de onderkant aan te kleden, maakt het bukken wat makkelijker. Heb je jarretels, zorg er dan voor dat je de bandjes onder je string, hipster doet. Zo kun je veel makkelijker je ondergoed naar beneden doen om te plassen.
6. Ik ben hema fan!
Maar wil je eens echt in een paar goede investeren dan is Falke echt een top merk!
7. Bodylotion fs Kousen.
Liever niet, smeer je de avond van te voren in. Anders zitten ze echt niet lekker. Glijden je panty's, dan is haarlak de oplossing. Beetje onder je panty en dan heb je een tijdelijk 'plak' randje
8. Kleur
Nude, zwart of wit als het maar past bij de rest van je lingerie .Liever een tintje lichter dan donkerder. Hoe lager de denier, hoe fijnder de panty, lichter van kleur, maar wel fragieler.
9. Behoud van je panty
Zorg bij het aantrekken dat je goed oprolt en geen scherpe randjes aan je nagels heb. Houd kinderen en huisdieren op een veilige afstand.
Een paar dagen van te voren: maak de panty nat, stop het een nachtje in de vrieser, laten ontdooien en de kans op gaten wordt minder.

Heb jij een voorkeur voor een panty of hold-ups. Een bepaald merk waar je niet zonder kunt? Welke panty/ hold ups raad jij aan. Let me know!

Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten