Ja ik wil; Mannen in de make-up!

Tijdens een proefsessie of kennismaking tref ik vaak nog even de aanstaande bruidegom aan. Voordat hij het huis wordt uitgezet vind ik het altijd fijn om te horen of de man nog een mening heeft over de styling van zijn verloofde.

En ja hoor! Er wordt regelmatig over nagedacht. De antwoorden zijn verrassend en onbetaalbaar.

Sommige hebben een heuse lijst, anderen hebben er niet zo veel mee, zoals deze man;

Ik; 'Nu je er toch nog even bent, hoe zie je haar het liefst? 
Heb je nog wensen? 
Los haar of vast? 
Wat verwacht je?'

Man; 'Gewoon zo, zoals ze nu is.
Eigenlijk snap ik niet wat je komt doen. 
Ze is toch al mooi.'

Mannen heerlijk!
Foto door: Micheal Habracken
De as bruidegom neemt ook de tijd 's morgens om zich voor te bereiden om ja te zeggen tegen de liefde van zijn leven! 

Tegenwoordig zijn er steeds meer mannen die ook even een poedertje of crème opdoen voor hun dag. Het helpt tegen het glimmen en de foto's worden mooier'

Eigenlijk zou ik iedere reactie moeten filmen. Eerst denken ze dat ik een geintje maak, maar zodra ik het toelicht en voorbeelden geef, benadruk dat niemand er wat van ziet, ontstaan er 3 groepen.

De 1e groep denkt nog steeds dat ik een geintje maak en zo niet dan nog hoef ik het niet in mijn hoofd te halen om er nog maar iets over te zeggen....
De 2e groep gaat denken. Snapt het, begrijpt het. En is bereid er een nachtje over te slapen
De 3e groep is overtuigd, ik mag er ook zijn. Ik heb ook kringen en spanning. Ja best.

Mannen worden zich er bewuster van, willen er ook goed uitzien. Ze kopen ook een waanzinnig mooi pak, plannen een kapper afspraak in. Steeds meer wordt er aandacht besteed aan de huidverzorging, baard en dan dus ook een beetje make-up om het af te maken.

Ik zie bij mijn bruidsparen daar zeker groei in en ik ben daar blij om. Want ja, trouwen draait dan misschien om de bruid (lees trouwjurk). De hubby is ook belangrijk!

Dames wat vinden jullie? Zou je het je man adviseren? Dwingen? Of ben je ervan overtuigd dat hij voor of tegen is? Ik ben benieuwd.

Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten