Een proefsessie; meer dan beauty en bruiloft praat.

In de 3 uur tijdens de proefsessie leer ik mijn bruid en haar gasten erg goed kennen. Naast dat we beauty, bruiloft, haar en make-up bespreken komen er ook andere onderwerpen op tafel...

Familie (perikelen), gasten, werk, dromen, toekomst, blunders, verleden echt alles komt aan bod.

Wat ik daar zo bijzonder aan vind is het stukje vertrouwen wat ze in mij zien. Geheimen zijn veilig bij mij. Maar ik leer ook veel van de verhalen. Tips over recepten, ehbo tips, tips over opvoeden. Van huis verbouwen tot restaurant aanbevelingen. Ideaal!
foto door; Soulmates Images - Isabel
'Ff chillen en let's talk' 
Ik heb even een top 7 gemaakt van meest gegeven en/of bijzonder tips;

7. Dieettips, mijn hemel wat zijn er veel. Veel bruidsparen letten voor het huwelijk op eetgewoontes. Van crash uithonger dieëten, detoxen of dieëten van beroemdheden...
Gezond eten, met mate en regelmatig, sporten lijkt toch het beste te werken.

6. Zuigzoen.... tandpasta opsmeren, dan trekt het zo weg.

5. Geen lipbalsem in de buurt, probeer eens haarconditioner.

4. Beetje aloe heat op je tanden tegen slechte adem. Het maanden lang koffie en thee vermijden om de tanden wit te houden. Tanden worden steeds meer een checkpoint op de huwelijkslijst.

3. Sinds ik het hoorde, zag ik het ook opeens op het internet; je tenen intape om geen zere voeten te krijgen in hakken. Geniaal, werkte bij mij!

2. Vertrouw niemand als het gaat om je vrijgezellenfeest. Je weet nooit wie er in het complot zit ;)

1. Naar de wc gaan in je bruidsjurk..... is niet makkelijk, kennelijk bestaan er pilletjes die er voor zorgen dat je niet hoeft te poepen. Handig....!? Er zijn ook pilletjes om te slapen en om wakker te blijven :)

Ik ga dit jaar nog veel meer leren! Ik heb er zin in.

Fijne dag allemaal
You are beautiful, let me make you shine!

Liefs Cynthia


Geen opmerkingen:

Een reactie posten