Stop doubting yourself

 Stop doubting yourself, work hard, and make it happen.

Ik stop ermee, ik ga wel vakken vullen in de supermarkt. Terug in loondienst. Ik vind er niets meer aan. Om mij heen zie ik alleen maar beren op de weg en concurrentie. Ik kies de makkelijke weg….


Dit zei ik zo een keer per week toen ik net was begonnen. 

Alle fouten, al het harde werken, alles wat ik eraan deed…. het werd mij teveel. 

Maar opgeven is niet iets wat er in mijn woordenboek voorkomt. 

Hoe kun je opgeven als je amper bent begonnen. Als je even in de put zit, doe een wens en klim naar boven. 


En dan heb je alles op een rijtje ben heb je er zin in!

Je opent je social media en opeens zie je alleen maar concurrenten die in dezelfde vijver vissen als jij. Hoe dan…

Lang leven google big brother is listening 

Zo gaat dat, als je een leuke auto heb gezien die je wil zie je ze opeens overal rijden. Denk je aan kinderen is iedereen om je heen opeens zwanger. 

En zo ook met jouw bedrijfsplannen. 

Ik ben al zo lang bezig en nog steeds zie ik het gebeuren en ook mij raakt dat soms. En dat is niet erg, je bent maar mens en het is een normale reactie. Door de jaren heen wordt je huid er dikker van. Ik stop nu nog maar 1 keer per jaar met mijn business. 

Even goed klagen en huilen en na een glas wijn en een nacht slapen kan ik het weer relativeren. 


Ondernemen is een achtbaan ritje. Het kan soms heel goed gaan en het kan ook niet zo goed gaan. Het is een hobbelige rit. Dit is het leven van een zelfstandig ondernemer. En als de achtbaan te rustig wordt, dan zoeken we er een die groter en enger is! 

Daarom is ondernemen niet voor iedereen. Iedereen kan eraan beginnen maar er zal maar 10% slagen! 


No one is you and that is your power!

Het zinnetje wat mij weer op mijn voeten zet. Want hetgeen wat mijn bedrijf heeft kan niemand anders hebben. Dat ben ik. En van mij is er niet meer dan een. Tenminste dat hoop ik voor de rest van de wereld. (ik heb wel de mannelijk versie gekloond, maar dat duurt nog een paar jaar voordat hij de wereld gaat veroveren) 


Dus laten we wat liever zijn voor onszelf! Je kan dit. Er is niets mooiers dan dit avontuur wat je aangaat. Liever spijt hebben van iets wat je hebt gedaan, dan alleen maar denken wat als. You are beautiful! Ik zie het, jij misschien nog niet, maar dat komt wel. Het is hard werken! Maar geloof mij… waar is de uitdaging als het vanzelf gaat. ;) 


Mocht ik je ergens bij kunnen helpen tijdens je proces laat het mij dan weten! Een gratis brainstormsessie is zo gepland! 

Klik hier om deze te plannen


Nog meer gratis!!! Download mijn gratis ebook: de eerste 5 stappen naar je eigen Salon!


Liefs Cynthia. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten