Top Secret Opmaak Geheim!!

 juli 2021

VAN BUITEN NAAR BINNEN

Als je bij mij een workshop volgt, of als je door mij wordt opgemaakt is dit een zinnetje die je daarna nooit meer uit je hoofd krijgt. En ja hiermee geef ik een groot opmaak geheim prijs. 

Top Secret TechniekBij het opmaken van je ogen leg ik uit dat deze techniek een groot verschil kan maken en het opmaken dus makkelijker en leuker maken. 

We zijn heel erg geneigd om het oog op te maken van binnen naar buiten ofwel 

van de binnenkant van het oog naar de buitenkant van het oog. 


Maar vanaf nu af aan doe je dat niet meer en ja dit voelt raar en tegen alles in. Geef het een kans! Het zal je verbazen. En ik zeg het niet om je in de maling te nemen. er zit echt wel een goede reden achter om het op deze manier te doen. Of eigenlijk twee:


  1. door het van buiten naar binnen aan te brengen maak je gelijk een LIFTEND effect. Als we van binnen naar buiten ‘smeren’ dan zijn we geneigd om met het oog mee naar beneden te gaan. Daardoor creëren we eerder een hangend oog. Door de oogschaduw van buiten naar binnen op te brengen creëren we juist een liftend effect en dat willen we! 

  2. Mocht je de poeder les hebben overgeslagen: lees dan hier nog even. Maar als je te veel poeder op je kwast hebt en je werkt van binnen naar buiten dan hebben we aan de zijkant meer op te ruimen Gebruik je teveel poeder en je werkt van buiten naar binnen dan valt dat tegen de zijkant van de neus en dat is een compacter plekje om op te ruimen. 


Dus van nu af aan, als je voor de spiegel staat; Van buiten naar binnen! 


Mocht je het live willen horen tijdens een workshop dan hoor ik je graag van je.


Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten