BRUIDSMAKE-UP EN BRUIDSKAPSEL II Mijke

7-2-2019
Is er een dokter in de zaal?
Nou die was er zeker op de bruiloft van Mijke en Ivar.Hij een kinderarts in opleiding en Zij een dermatoloog, zijn zus een huisarts en ach zo kan ik eigenlijk nog wel even doorgaan. Heb je dan ook altijd de behoefte om te vragen; Kun je hier even naar kijken ;) Maar ik hield mij in want ik was er voor hun!

Maar ik kan het niet helpen om dan even te vragen of ze dan elkaar hebben ontmoet in de voorraad kast van het ziekenhuis.... #greysanatomy #codeblack #theresident #ER
Helaas, de series zijn niet gebaseerd op de werkelijkheid, hoewel....
Maar dat was niet bij Mijke en Ivar zo want die hebben elkaar gewoon leren kennen in de kroeg. En na 5 jaar heeft hij haar ten huwelijk gevraagd op het dak van hun oude flat. En hun nieuwe appartement heeft uitzicht op precies dezelfde flat.Midden in Rotterdam, met een waanzinnig uitzicht. Die skyline hebben ze ook in hun kaart laten terug komen. Het was een waanzinnige mooie dag de 30ste van juni.
Tijdens de proefsessie hadden we een mooi plan bepaald om te zorgen dat Mijke zou stralen in haar waanzinnige jurk.Want wat een plaatje! Een prachtig aansluitende jurk en het mooie eraan... zo comfortabel. Een zachte stof die er prachtige uitziet maar heerlijk zit. Wat een perfecte keuze en Mijke paste het perfect.Het haar hebben we wat stoerder opgestoken maar door het gipskruid werd het romantisch wat een mooie balans gaf tegen de jurk. Het kant geeft namelijk het romantische zachte weer, maar de prachtige lage achterkant zorgt voor een stoere sexy vrouwelijke look.In het dagelijks leven doen we niet veel met make-up, dus ook nu gaan we niet all in.

Ik werk met het merk make-up studio.
Eerst heb ik een beetje primer gebruikt, deze bevat ook een factor 30. Onder de ogen (deze geven toch het meeste weer dat we vermoeid zijn of ons niet lekker voelen) doe ik altijd een beetje camouflage, nr 2, bevat iets meer een oranje toon wat we nodig hebben om de blauw/ grijze schedel kleur te verbergen. Om alles netjes 'weg te werken' zodat het er allemaal fris en fruitig uitziet gebruik ik de vloeibare foundation, fluid make-up no transfer, en om te zorgen dat we niet glimmen poeder ik alles af met een transparanten poeder.Want we mogen niet glimmen, maar wel stralen!! You are beautiful let me make you shine! ;)

Daarna ga ik door met de ogen. Met zachte lichte oogschaduw maak ik het oog op. We willen een frisse open blik. Met de oogschaduw kan ik evt. een kleur thema in verwerken. Het thema van Mijke en Ivar is groen en wit. Zo zit er groen in de kaart verwerkt en zijn de schoenen mint groen. Het pak van Ivar is een Jacquet en zal blauw/ grijs zijn.
Door al deze informatie kan ik rekening houden met evt. kleur gebruik en daardoor niet een groot vloekend geheel zal worden. Belangrijk dus!De kleuren die door de dag heen gaan zijn niet spannend. Dus om de ogen toch een beetje aan te zetten gebruik ik wimperstukjes en een goede dosis mascara.

Ook de lippenstift hoeft niet heftig, want dat is ze niet gewend en door de zachtheid van de rest van het make-up zullen hebben we een zacht roze tint gebruikt. Wat het geheel afmaakt.En zie daar een romantische bruid met een stoer randje! Klaar om te dansen en feesten met vrienden en familie en een lekker biertje!!

foto credits gaan naar: http://roelanddebruijn.nl/

Liefs Cynthia
#bruidsstylist #bruidsmakeup #bruidskapsel #demakeupcoach #aanhuis #oplocatie #Naaldwijk #Westland #bruidsstyling #Delft #DenHaag #Rotterdam #ZuidHolland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten