TRENDS 2019 II Bruidsmake-up en bruidskapsel

27-11-2018
Het eind van 2018 is in zicht! Ik ben alles een beetje aan het afronden. En ben ook al weer volop bezig met het aankomende jaar. De eerste boekingen zijn al een feit, dus dat is een leuk vooruitzicht.

Volgens de cijfers is het trouwen in ons kleine landje heel stabiel, zo een 64000 huwelijken vinden plaats in Nederland. Hoewel ik wel zie dat het 'traditionele' er een beetje afgaat.
Geen heen en weer tussen locaties, maar alles op een locatie. Vooral het feest en de gasten staan centraal. De ceremonies zijn persoonlijk. Het is een belevenis.

En dat zet door in 2019!
Ik heb even de trends op een rijtje gezet. Vooral kwa haar en make-up, aangezien dat mijn expert gebied is!

Bruidskapsel

Enorme bloemkransen. Daar zijn ze weer, of eigenlijk, is het meer een mode dan een trend. Want de bloemen in het haar doen het goed. Het kan romantisch, maar ook klassiek zijn. Vooral in combinatie met de crop top trouwjurk, aka the 2 piece weddingdress. Flower power.

Vlechten: In een stoere variant. Stoer en Romantisch kunnen we combineren. Een prinsessenjurk,  maar wel met een stoer kapsel. evt wat crownbraids. Maar de losse vlechten zijn ook nog steeds een topper.
Stijl en glad: Over stoer gesproken. Heb je van jezelf stijl haar, dan mogen we het zo laten. Wel mooi gestyled natuurlijk. Maar ook weer wat zachter te maken met een eenvoudige vlecht en een prachtige sluier.
De paardenstaart: En dan niet je ik-ben-te-laat-vet-haar staart. Juist om je jurk beter in beeld te brengen is het eenvoudige van het haar een mooie staart. Er zit wat werk achter, maar dan ziet het er heel natuurlijk uit ;)
Haar accessoires; Een 'eenvoudige' knot is perfect voor haarsieraden. Als je geen sluier kiest. waarvan ik het idee heb dat het steeds minder wordt gekozen, is een sieraad voor je haar een top idee.
Het geeft het haar net even wat extra's en kan een mooi geheel vormen met je outfit!

Bruidsmake-up

Stoer en romantisch combineren zeg je. Ja zeg ik. Voor! Feestelijk toch. Dus als je haar al wat stoerder is dan wat romantisch in het gezicht en dat kan natuurlijk ook andersom.

Ik ben nog steeds voorstander van balans. Dus niet alles. Over de top jurk met over de top haar en over de top make-up, het is een bruiloft geen carnaval. Behalve als je bruiloft het thema carnaval heeft.
Naturel high lights: De nude look is nog steeds hot, vooral als je ook niet veel make-up bent gewend. Voor het frisse gebruiken we wat highlight in de hoekjes van de ogen en op de jukbeen. Lekker fris en fruitig.
Smokey eye: Ja zeker, maar dan in plaats van het standaard zwart zijn de bruin tinten hot! Zacht en stoer. Als je geen heftige look wil dan zijn roze tinten ook prachtig, of wat dacht je van wat oranje/koper om je blauwe ogen nog blauwer te maken ;)
Lipstick: Als je ogen nude zijn dan is een prachtige matte lipstick in vintage kleur een topper. Mauve blijven we zien kwa kleur. En anders zachte roze tinten.
(ik heb natuurlijk wel al prachtige voorbeelden van de proefsessies voor in 2019, maar die moet ik nog even geheim houden :))

De trouwjurk

Uiteraard moet dit allemaal passen in je plaatje, ofwel bij je jurk.

Want die bepalen de trend als je het mij vraagt.

Wat kwam er voorbij op de fashion bridal shows.... Nou...;

- Een strak witte zakelijke power suit
- Een yoga pak

oke misschien is dat wat te forward thinking voor ons hollands volkje. Dus gelukkig zag je veel meer;
- de twee delen jurk.
- off sholder aka de boot hals blijft
- ook de mouwen mogen nog steeds
- 3D versiering op de jurk
- de prachtige ruggen blijven! Sexy back
- Als je kleur wil, dan kun je kiezen uit een pastel tintjes of zwart!
- en natuurlijk de Meghan Markle stijl maakt een hit in 2019, eenvoudig.
- soepel of toch de volle rok. Die keuze zullen altijd blijven!

En wil je wat anders dan een 'lange jurk' dan is er ook keuze;
- Go Short, de mini trouwjurk
- De jumpsuit
- de kort voor lang achter.

Er zit echt wel iets voor je tussen! En als je de jurk heb, dan bel je mij en maak ik samen met je een compleet plaatje.
Ik heb er zin in.

Liefs Cynthia

Trouwjurk van Victor Wedding Designs - 2 delig
Hamu: Marianne Roza / Photo: Anaiss Stoelen
Trouwjurk Maggie Sottero - Halter 
Trouwjurk van Maggie Sottero - De knipoog naar Meghan Markle
Trouwjurk van Rembo Style - 3D Detail

Trouwjurk van Maggie Sottero - off sholder

#bruidsstylist #bruidsmakeup #bruidskapsel #demakeupcoach #aanhuis #oplocatie #Naaldwijk #Westland #bruidsstyling #Delft #DenHaag #Rotterdam #ZuidHolland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten