PROEFSESSIE II tijdens Open Top Trouw Locatie Route

3-9-2018
Met veel liefde en plezier deed ik elk jaar, twee keer per jaar, mee met de Love and Marriage Beurs in Rotterdam. Dit jaar doen we het anders!

Onder de noemer #trouweninhetwestland, vanwege dat ik www.weddingwestland.nl in bezit heb, heb ik gekozen om de trouwbranche leveranciers samen te brengen.
Dat kan het beste tijdens de Open Top Trouw Locatie Route. Hierbij stellen trouw en feest locaties hun deuren open om aanstaande bruidsparen de mogelijkheden te laten ervaren.
Door samen te werken met andere leveranciers kunnen ze een echtere belevenis bieden.

Dat doen ze ook bij de Viersprong in s´Gravenzande. Daar staan oa. trouwauto´s Route 66, Love for Rings, ´t Bloemeke. Zo kun je heel goed een beter beeld krijgen wat er allemaal bij trouwen kan komen kijken, maar ook wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Op zondag 23 september doe ik mee! Dan sta ik bij Beachlinebeach in 's Gravenzande.
Waar ik je vrijblijvend een mini proefsessie bruidshaar of bruidsmake-up aanbied. Zo kun je zien wat de mogelijkheden zijn en de ervaring hebben gestyled te zijn door een ervaren bruidsstylist.Heb je vragen? Ben je benieuwd wat er mogelijk is met je haar? Ben je bang voor te veel make-up? Ben je er nog niet over uit wat en hoe je het wil, of je het wel wil....?
Kom dan zeker even langs, dan kletsen we erover en laat ik je het ervaren!
Wil je er zeker van zijn dat ik een plekje voor je heb, mail even! Dan zetten we een tijd vast.

Dit alles in een prachtige locatie aan het strand! #trouwenophetstrand
Waar je kunt trouwen en feesten. Maar ook voor je vrijgezellenfeest staan ze klaar.

Monique t'Hoen Goudsmid zal er ook zijn! Ze laat je de mogelijkheden zien rondom trouwringen. Eigen ontwerp en-of met oude sieraden... Monique is een artiest als het gaat om sieraden! Je kan haar dan alles vragen. Grijp die kans. Bijzondere sieraden voor bijzondere momenten.Uiteraard zal ik ook de Led's Shine producten meenemen!

Dus ik hoop je daar te zien, ook als je niet trouwt of wil graag trouwen bij Beachline Beach ben je van harte welkom. Hopen op een prachtige dag, want een strand wandeling is altijd een goed idee!

Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten