VROEGBOEKKORTING II Early Bird Special

28 augustus 2018
Over 1,5 maand is het bruidsseizoen voorbij. Tenminste, zoals ik het zie. Ik heb dan niet meer ieder weekend 3 bruiloften. Van maart tot oktober is voor mij hoogseizoen
.
In de maand november is het bijkomen, december staat in het teken van de feestdagen. Januari en Februari word besteed aan beurzen ed. In de 'laagseizoen' maanden is er ook tijd voor workshops en cursussen, die ik zelf organiseer, maar ook om zelf te volgen. Je bent immers nooit uitgeleerd. En dan gaan we weer voluit de bruiloften in.

En toen had ik het over hoogseizoen en laagseizoen, wat de hek, dan kan ik ook gebruik maken van 
vroeg boek korting! In de vakantiemaanden (juli - augustus) worden we reislustig en vragen we mensen ten huwelijk op prachtige bestemmingen. Het plannen van het huwelijk begint dan dus ook direct en zoals ik al eerder heb benadrukt, wees op tijd met het boeken van je favoriete leveranciers. Beter te vroeg dan te laat en jazeker ook ik neem al opdrachten voor 2019 aan.

Vroegboekkorting klinkt toch zo euh… hollands… dus zullen we het houden op Early Bird Special.
Oeeeiiiii dat klinkt zo veel beterJe hoeft niet gelijk te betalen of vast-vast te leggen maar een offerte aanvragen, een data in optie zetten. Ik weet zeker dat veel trouwbranche leveranciers meedenken daarin. Soms kunnen reserveringskosten erbij komen, maar als je zeker ben dan is dat het alles waard.

En zo geld dat ook voor mij, ik haat nee verkopen. Natuurlijk heb ik nu Mariska die mijn werk vanuit haar handen voort laat komen. En heb ik leuke goede collega's die ik graag aanbeveel, maar natuurlijk doe ik het liefst allemaal zelf (ik ben geen problemen met controle uit handen geven, just so you know.)

Aankomend seizoen ga ik mijn prijs iets verhogen. (volgens sommige moest ik dat verleden jaar al doen, maar ach ik ben meer van, dit is goed dus dan is dat prima!) Maar kosten worden hoger, iets wat inflatie heet... en als ondernemer moet ik daar in mee gaan. Ik wil wel mijn boodschappen kunnen betalen en de kinderen kunnen aankleden, want ja dit is nog steeds mijn full-time baan. En mijn rekeningen betalen niet zichzelf en seksuele verzoekjes zijn ook niet meer waard wat het vroeger was.
Ik ben nu ook al 5 jaar full-time bezig en dat houd in dat ik over 250 bruiden heb gestyled en elk geven mij nieuwe ervaringen en inspiratie. Het label expert - professional - ervaringsdeskundige waardig als je het mij vraagt! En weet je, dat is ook wat waard!

Ik zal je verzekeren nu niet naast mijn schoenen te gaan lopen. Hoewel een reader steeds vaker aan het woord komt ;) Nee je krijgt nog steeds mij, open, eerlijk, gezellig, beetje funny en klaar om je nog mooier te maken, Jij 2.0Boek nu mij als je bruidsstylist, bruidskapsel en bruidsmake-up aan huis - op locatie, ik zal je trouwdata in optie zetten, te zijne tijd weer contact opnemen voor je proefsessie. Dus als je weet wat je aan zal doen, idee├źn heb hoe de rest van de dag zal worden, dan pas plannen we de proefsessie zo een 2 a 3 maanden voor de grote dag.

Passen de woorden; Jezelf, Natuurlijk, Feestelijk, Romantisch, Beach, Festival of Vintage, Fris, Boho ed dan ben ik je girl.

Maak een afspraak bevestiging voor 30 september 2018 en betaal de 2018 prijs in 2019.
(ja ik weet het ik heb mijn marketing roeping gemist )

Ik hoor graag van je.
Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten