PERSONAL II Een week uit het leven van een Make-up Artist

19-6-2018
Deze week neem ik je mee in mijn werk..... all of it :)

Maandag 18 juni 2018
Ya my life is a living hell…. Dus laten we deze week beginnen bij de Fysio. Elke 3 maanden heb ik een APK bij de fysio, dat doe ik al jaren. Ik ben hypermobiel en kan mijzelf op slot draaien. Maar ook heb ik werk wat niet altijd Arbo-houding verantwoord is. En mijn fysio Luuk is euh… nice ;)
Er wordt dus even gekeken of alles nog goed zit, zo niet, wordt er even gekraakt en gemasseerd. En als bonus had ik vandaag ook een stagiaire erbij. Rik.
Ik maakte dus voor de zekerheid even de opmerking; "Als jullie tegelijk mij gaan masseren willen jullie dan wel even een foto maken"
Maandagochtend begint met een massage van 2 mannen....
(niet helemaal ik had de kinderen ook al naar school gebracht, maar dat terzijde)

Lunch en hop in de auto. Normaal doe ik administratie, maar vandaag trouwde Geertje met haar Phillip in het Beelden aan Zee Musea in Scheveningen.
Snel terug naar Naaldwijk, hoewel dat best wel even een puntje was aangezien alles was afgesloten. De school was eerder uit dan ik klaar met werk, dus hadden de boys even een playdate. Daar heb ik ze snel opgehaald en kon ik snel doorrijden naar Kijkduin want de twins hadden zwemles. En dan ben je om kwart voor 6 thuis en moet er nog worden gekookt en de kids naar bed en de was in en uit de wasmachine.

Voor mij idee heb ik dan eindelijk tijd om even te werken. Ofwel blogs maken, beetje admin, kwasten reinigen ed. (en dat doe ik dan ook nu.)

Wat gaat er de rest van de week gebeuren. Dit staat in de agenda:

Dinsdag 19 juni
Nadat ik de twins uit hun bed heb gejaagd, nee hoor grapje, ze zijn al wakker als ik nog in bed lig, mijn wekker te snooze tot het echt (te) laat is. Ze hebben zich zelf aangekleed en een 1e ontbijt op. Ja inderdaad ik heb hobbits…. Dus als ik beneden kom, krijgen ze hun tweede ontbijt, maak ik lunch ed. en zorg ik dat ze op tijd op school zijn.
(Crap bedenk mij net dat hun fietsen nog bij de playdate staan.... grrr ach)
De ochtend is 'vrij' om te poetsen. Smiddags heb ik een proefsessie. De boys hebben BSO, dus hoef ik mij wat minder tijdsdruk! Maar ik moet ze wel een keer ophalen...en dan hebben we weer een avond ritueel koken, eten, douche, bed voor de Twins dan. Want ik heb 's avonds heb ik nog een proefsessie.

Woensdag 20 juni
Even bijkletsen op het schoolplein, ja een heuse luizenmoeder heb je hier. Daarna heb ik een onwijs leuk hypotheek gesprek. Ik haat cijfertjes.
Ik ben 13, zit op de MAVO en lig met mijn hoofd op het wiskunde boek bij te komen van de lange dag. De wiskunde meneer wijst ons erop dat we beginnen. Ik licht mijn hoofd op en doe een poging tot luisteren en opletten. Er was eens een leraar die mij had verteld dat als je oplet in de les je geen boek nodig heb.... en ik krijg hoofdpijn van dat wiskunde boek. Hij 'adviseert' mij het boek open te doen, waarop ik antwoord, hoofdpijn..., niet nodig..., waarop ik mijn plaats mag verlaten om vervolgend door te brengen in de Aula...
De lessen daarop heb ik ook mogen doorbrengen in de Aula....
Toen de tijd, o god I'm old, kreeg ik de keuze om Wiskunde te laten vallen in de 3e. Dus dat heb ik gedaan als een baksteen!
Ofwel, cijfers en ik.... niet goed.... daarom heb ik een boekhouder!
En nu ook een goede, onafhankelijke hypotheek adviseur. Hij stuurt een factuur als het is geregeld, maar toch moeten we langskomen.... ik laat liever mijn bikinilijn harsen...

De middag hoop ik te besteden aan de kinderen en dan kan ik 's avonds weer achter de laptop! Naast deze blog zorg ik ook voor de Wedding Westland Blog. Dus dat staat op de agenda.

Donderdag 21 juni
Geen afspraken op het gebied van haar en make-up! ofwel opruimen, huishouden, wassen, mail beantwoorden, koffie drinken... en dan is het al weer middag... een team vanuit Universiteit Leiden zal voor de deur staan. We doen al 3 jaar mee aan Tweeling onderzoek. Bestaat uit een jaarlijks bezoek en huiswerk en testen en vragenlijsten. Maar ach we doe al mee aan medische onderzoeken vanaf het moment dat ze er achter kwamen dat de Twins een eeneiige tweeling was.... ach waar we kunnen helpen (ik ben ook geregistreerde donor en bloeddonor en een beenmergdonor).
En savonds even bijkomen in de Yoga les (1,5 uur slapen op een matje, Love it!)

OP DE HOOGTE BLIJVEN..... INSTAGRAM @cynthiaveenman

Weekend!!
Vrijdag 22 juni 
Weddingday! Deel 1 van Ada, daarna door naar een feestelijke styling en we sluiten de dag af met een proefsessie...
Kwa werk dan... eigenlijk sluiten we de dag af met een meeting met een 'De Dennis' waarbij we gaan kijken waar we volgend jaar ons vrienden weekend gaan hebben. Ofwel bier en good talk!
O ja, note to self, niet vergeten de kinderen op te halen bij de BSO.... checken of er geen was in de wasmachine zit, zo ja eruit halen.... had ik mijn mail al gechecked….moet ik nog stofzuigen of boodschappen doen.... misschien een personal shopper....

Zaterdag 23 juni
Weddingday! Bruid Vivianne staat als eerst op de lijst. Daarna ga ik weer naar Ada voor deel 2 van haar Wedding Day (aka wedding weekend) Ik heb dit jaar nog 2 weekend bruiloften.... Happy!
Een bbq…. en een housewarming. Gelukkig is de man thuis om de kinderen op te vangen en naar de scouting te brengen! mmm zal vast geen oppas hebben geregeld voor de avond.... notitie aan zelf; oppas regelen, of even de app checken voor de long distance babyfoon....

Zondag 24 juni
Ik heb geen kater, ik heb geen kater, ik heb geen kater ik ben ook niet moe en ik heb ook geen vrije dag. Er staat nog een proefsessie op de agenda! In Dronten...
De jongens hebben vandaag een heerlijke mannen dag. Formule 1 dus dat gaat helemaal goed!
Ik vind het heerlijk om in mij auto te zitten. Meezingen met harde muziek, reizen door het land. En vooral na de spits, niet door de weeks, heerlijk doorrijden. Starbucks stop! Meezingen in de auto... had ik al gezegd. Heerlijk vals.
En dan iets doen waar ik goed in ben. Mijn ideale zondag. Lekker aan het werk en bevrijd van huishouden en kinderen ;)

Ja het leven van een zelfstandig ondernemer, moeder, vrouw.... gaat niet over rozen, maar er is altijd wijn en leuke klanten.

Nu al zin in volgende week!
Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten