Bruid Rianne II Hoedjes, hoedjes, hoedjes

20-3-2018
Februari 2017, kasteel Montford, DIY, een nieuwe update van Pokemon en vergeet je hoedje niet.

Dat zijn woorden die passen bij de bruiloft van Rianne en Rob. Ruim een jaar geleden maar het voelt als gister. Tijdens een telefoon gesprek bleken Rianne en ik toch best wat overeenkomsten te hebben. Steampunk en Castlefest, termen die mij zeer bekend zijn. We hadden dus al gelijk een leuke klik.

Tijdens de proefsessie was het dan ook zeer gezellig. De mama was er ook bij en had een heerlijke pittige geitenkaassalade voor op een broodje. Men dat was lekker. Ik moest later er nog achteraan om eens te horen waar ik dat kon kopen ;)
Voordeel van regelmatig bij vegetarieers in de buurt te komen, je leert nog eens nieuwe dingen en andere dingen eten.

Maar goed tijdens de proefsessie konden we op gemak wensen bespreken en aan de slag gaan. De jurk van Rianne is een feestje. Een prachtige strakke bovenkant en een feestelijke rok. Die zou goed swieren tijdens de openingsdans. Want ja zeker dit bruidspaar kan dansen! Naast de sluier was er ook nog een ander element waarmee ik rekening moest houden. Namelijk een hoedje.

Alle fotocredits gaan naar Natalja Bruidsfotografie 


Dit zou het thema/ rode draad zijn van de bruiloft. Iedereen was gevraagd om een hoedje op te doen. De taart was ook in de vorm van een hoed... Heel subtiel was 'the mad hatter' steampunk door de dag heen zichtbaar.

Het zou geen enorme hoed zijn. Zeker goed te combineren met de sluier. Voor overdag deden we een low updo. En door daarna een paar speldjes eruit te halen was het haar half opgestoken. De make-up deden we niet ala cospley, maar bridal. Wel met een mooie rode lipstick, de kleur kwam terug in het hoedje en in de jurk.Nu is deze bruid ook nog eens super creatief en had zelf een cape gemaakt, met een voering. Echt heel gaaf geworden.

Op de trouwdag zelf ging ik vroeg richting het hotel. Eerst was mama aan de beurt en daarna door naar Rianne, ze was opzich best een relaxte bruid. Er was namelijk een goede afleiding gevonden. Dit bruidspaar wat ook pokemon-app-game-ding fanaat! En toevallig was er die nacht een nieuwe update, dus de app draaide overuren 😂.Terwijl haar girlfriends hielpen met de jurk begaf ik mij naar weer een andere hotelkamer. Roomservice.... ofwel make-up voor de man.
Echt een waanzinnig pak had hij aan. Echt weer even wat anders. Heerlijk.Het bruidspaar pakte ook uit in show. Zo hadden ze een prachtige openingsdans en zong Rianne haar Rob toe. Een geweldige dag. En binnenkort mogen ze hun eerste kindje verwelkomen. Spannend.

Fotograaf Natalja was er bij! Prachtige foto's dus! Check it out.

Liefs Cynthia 💋


Geen opmerkingen:

Een reactie posten