CONFETTI || Onmisbaar op een feestje

25-7-2017
I love confetti! Het is zo feestelijk. Een bundeltje vreugde in je hand die je kunt verspreiden :)🎉

Stillframe van mijn interview ;)

Mijn droom was om een uitnodiging te hebben met daarin confetti, maar dan wel zo een dat als je de kaart opent er direct confetti uitspringt! BAM het feest begint nu.
Dus ja, zo hier en daar stuur ik nog wel eens een kaartje met wat losse confetti erin ;)

Bruiloften zijn feestjes! Daarom is het veel te zien bij bruiloften, nou ja vroeger dan...
Want tegenwoordig kan en mag je niets meer strooien. Het is 'milieuvervuilend' en geeft 'vlekken'. (Water en confetti, of bloemblaadjes, is niet fijn witte kleding)
Als het bruidspaar na het Ja-woord samen voor het eerst als echtpaar naar buiten loopt werd er rijst gestrooid. Voor voorspoed, vruchtbaarheid en rijkdom.
Maar dat is niet goed voor de vogeltjes.

Dus nu zie je veel bellenblaas, stokjes met belletjes of ballonnen.
(Ballonnen kan ook nog wel eens moeilijk over gedaan worden, maar gelukkig zijn er biologisch afbreekbare varianten)
Glowsticks of sterretjes zijn wel weer erg leuk in het donker.

Maar als je het mij vraagt gaat er niets boven confetti. Een handje vol of in een ballon, of zo een draaikanon. Geweldig! Maar goed, bij het gemeentehuis of kerk mag je niet zomaar dingen strooien. Ja of je moet het zelf opruimen, of budget hebben voor een boete.

Afgelopen Love & Marriage beurs in de Van Nelle fabriek in Rotterdam heb ik een grote vreugde sprong gemaakt. Daar stond namelijk: Bladconfetti!
"Handvol feest in de lucht vrolijk, natuurlijk en passend bij jullie bruiloft. Niet alleen jullie relatie is duurzaam, de confetti & verpakkingsmateriaal zijn dat ook"Ofwel: BIOLOGISCH AFBREEKBARE CONFETTI
Hoe gaaf! Toch confetti, legaal, op je bruiloft. Je kunt zelfs 'costume made' laten maken. De zakjes zijn leuk en de kratjes waarin je ze kunt krijgen kunnen voorzien worden van jullie namen en datum. Het geeft gelijk een leuke herinnering!

Www.bladconfetti.nl

Even de voordelen op een rijtje:
- Feestelijk
- blijvende herinnering
- geen vlekken
- biologisch afbreekbaar

Gelukkig zijn er mensen die net als ik van comfetti houden en oplossingsgericht denken. Zo is bladconfetti ontstaan; ze wilde graag strooien op hun bruiloft, maar er bestond geen biologische confetti en dus hebben ze hun eigen confetti gemaakt.
Een werk.... maar een succes. Na de bruiloft ging de telefoon.
De fotograaf, de trouwamtenaar wilde weten waar ze het konden kopen.... euh.... bij ons en zo ontstond dit leuke bedrijf, met leuke mensen!

Succes!
Liefs Cynthia 💋#bruiloft #trouwen #confetti #blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten