REAL BRIDE || Elvera 'de banana'

13-6-2017
Elvera trouwde haar Johan op 26 mei 2017. We hebben elkaar leren kennen op een evenement die ik organiseerde, zo een 18 mnd eerder. En Elvera haar dag zal ik niet snel vergeten!

Al vroeg was ik bij het bruidspaar thuis, ze hadden nog heerlijk de nacht samen doorgebracht (nou ja, hoe rustgevend de nacht voor de bruiloft kan zijn) en Johan stond op het punt om naar zijn ouders te gaan. Johan had zijn hielen nog net niet gelicht of de foto en videograaf melde zich al.
De beeldbroeders! 

Na wat koffie en het google van het woord anticiperen konden we aan de slag. (Gevalletje je had erbij moeten zijn)

Elke bruid kent de bruidkriebels. Ze hebben ze allemaal, de een alleen wat sterker dan de ander. Van kriebels in de buik, tot hoofdpijn of buikpijn en soms kunnen we ons behoorlijk naar voelen van alle spanning.
Hoe kun je je dan even ontspannen... ook daar heeft een ieder zijn eigen truc voor. Eten of juist niet eten, een kop warme thee, even stilte, alleen zijn of een lekker muziekje aan. Even poepen of lekker huilen, ontladen is dan even fijn.

Zo had Elvera een cadeautje voor Johan een lieve brief en een klein hebben dingetje. Verrassing, maar ook Johan had een verrassing. Hij was wat "vergeten" uit zijn nachtkastje te pakken, een cadeautje voor de bruid! Een lieve brief en een klein presentje. En dat kwam net op het juiste moment, tranen van geluk en ook even de spanning eraf!

Ondertussen was de zus en de moeder er ook dus kon de jurk worden aangetrokken.
Een prachtige kanten romantische jurk. Elvera was de ochtend spanningboven gekomen en had er zin in! Toen kwam het idee naar boven om de omtmoeting even wat anders te doen....

Ik had ondertussen een make-upje op Johan aan gebracht en hij liep naar het water waar ze 'the first look' zouden doen. Omdat Johan met zijn rug naar haar toe zou staan leek het Elvera grappig om een bananenpak over haar heen te trekken.

Het bananenpak had Johan aangehad met zijn vrijgezellenfeest....

Er waren twijfels, maar ik vond dat ze het moesten doen! Geniaal, ik zag het al voor mij. Ik zou nog even langer blijven, als er dan wat met het haar zou zijn dan kon ik het nog herstellen.
'Zou Johan het op prijs stellen'
"Ja"
Nou probleem opgelost!

En wat een super actie was het! Helemaal hun, helemaal leuk, geniaal!

En ja zeker er is beeld materiaal. Zo heb ik zelf een filmpje gemaakt en hierbij de link naar de trouwvideo gemaakt door de professionals. En prachtige foto's!
Credits voor beeldmateriaal gaan uit naar de Beeldbroeders!
Natuurlijk zat het haar en de make-up na het bananenpak nog goed! Maar ik had het ook gewoon niet willen missen, dus een beetje extra haarspray om mij toch nuttig te maken ;)

Dat zeg ik, deze zal ik ook niet snel vergeten.
Best job ever!

Liefs Cynthia 💋
Behind the scene filmpje :) 


#bruidsstyling #bruidsmakeup #bruidskapsel #blog


Geen opmerkingen:

Een reactie posten