NICE TO MEET YOU || video

Het leek mij echt een heel goed idee om een promofilmpje te maken. Het duurde 1,5 jaar voordat ik de moed had gevonden. Een paar weken geleden deelde ik deze al via fb en de reacties waren erg leuk. Super trots!

(zie homepage, over mij)

Toen leek het de 'videograafmeneer' aka Paul, het wel een goed idee om er een interview bij te maken. Ja dus.... euh.... oke....
Het is niets voor mij om zonder woorden te zitten, maar richt een camera op mij en ik verander in een standbeeld, die mompelt in een vreemde taal en waar het zweet van af gutst....
Super sexy, I know.
Het idee van de interview in mijn hoofd is dat er iemand tegen mij praat, vragen stellen, je weet wel. Maar nee het is leuker als ik gewoon wat over mijzelf vertel. Ik praat tegen de camera, de camera praat niet terug.
Mmm klinkt eigenlijk zoals het altijd gaat :) Dat moet ik kunnen....

Voor de zekerheid heb ik toch maar even 'show-and-tell' kaartjes gemaakt. Een tijdje geleden heb ik een blog gemaakt met daarin 10 weetjes over mij.
Die heb ik gebruikt!

De opnames waren bij mij thuis en o wat hebben we gelachen. Er komt best wat bij kijken bij zo een filmpje. Licht, schermen, testen.... gelukkig heeft het team van PRMprojects de ervaring om alles in goeden banen te leiden.
Echt een aanrader!

Maar een betere manier om te zien wie je in huis haalt als bruidsstylist is er niet. Misschien is het wel een begin van vloggen :)
Dus.... enjoy


Liefs Cynthia 💋

1 opmerking:

  1. De nieuwste camera van dit jaar is de 4k ultra hd actie camera handleiding en is absoluut geweldig, omdat het overal en op elke plaats kan worden gedragen vanwege de lengte en de maat.

    BeantwoordenVerwijderen