STYLED SHOOT || Winter Westland Classic Chiq (repost)

17-1-2017
Mijn eerste georganiseerde styled shoot. Het is 2 jaar geleden, maar nog steeds wordt ik blij van deze foto's! Winter in het Westland.

Blogpost: 28-1-2015
I love it when a plan comes together!!

In een relatief korte tijd hebben we met enthousiasten leveranciers uit de trouwbranche een fantastische shoot georganiseerd. Top om deel uit te mogen maken van deze samenwerking. De reden om een styled shoot te organiseren is om zo, in een paar foto's de vele mogelijkheden en ideeen te laten zien.
Een vrijwillig bruidspaar was zo gevonden, via een oproep op facebook reageerde Amanda en Pascal en wat een lot uit de loterij!

We hebben gekozen voor het thema Classic Chiq Westland, omdat we allemaal uit het Westland komen. Ondanks de kou buiten (13 januari 2015) was het een warme dag binnen. Omringt door pure materialen; steen, hout en glas die je verwarmen en beschermen, prachtige warme rijke kleuren; koper, wit en paars brengen sfeer en emotie.

De make up van Amanda heb ik naturel & puur gehouden, met koper bij de ogen en een warme blush. De lippen zijn voorzien van koper met een warme rode gloed. Het haar heb ik laag opgestoken, door de laagjes kon ik divers zijn, wat een zachte losse gestijlde look gaf.
Wat een top dag, zo gelachen en zo veel mooi werk gezien. We hopen dat je er wellicht ook de nodige inspiratie uithaalt. 

Bloemwerk en styling: 't Bloemeke / Weddingcake, sweettable en styling: Torta Deliziosa / Visagie en Haarstyling: Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling / Sieraden: Meer te smeden / Locatie: de Viersprong / Drukwerk: C&E Cards / Trouwauto: Trouwauto Route 66 / Fotografie: I Shoot Love / Bruidspaar in eigen kleding: Pascal en Amanda

Liefs Cynthia 💋

Geen opmerkingen:

Een reactie posten