MINI WORKSHOPS || DIY haar en make-up fast & easy

'Ik heb zo geen tijd om mijn haar en make-up te doen.'
'Dit had ik zelf nooit voor elkaar gekregen'

Regelmatig hoor ik dit voorbij komen. Waarop ik graag antwoord: ach daar heb je mij toch voor :)
Maar je kan het ook zelf. Echt waar. Daarom heb ik mijn normale make-up workshop speciaal voor jullie even in drie├źn gehakt! leer snel en vooral hoe je het zelf voor elkaar gaat krijgen.

Feestelijk haar opsteken, Golden smokey eye en/of de huidverzorging met de fast make-up.
Kosten zijn €15,00 p.p. de workshops worden gegeven bij mij 'in de salon' (naaldwijk) max 4 personen. Het duurt ongeveer een uur. Schrijf je in! Koffie, thee, lekkers en materialen uiteraard inbegrepen. info@cynthiaveenman.nl

Details:
1. Feestelijk haar opsteken: heb je een krultang en wil je die leren gebruiken neem deze dan mee. Door middel van een opsteektechniek leer ik je snel een mooie feestelijke creaties maken bij jezelf! Speldjes, stiekjes zijn inbegrepen.
Zaterdag 12 november 15u00
Zaterdag 19 november 15u00
Zaterdag 26 november 15u00

2. Golden Smokey eye. Leer bij jezelf een feestelijke oogmake-up aanbrengen. Erg leuk voor de feestdagen. We gebruiken gouden tinten wat bij iedere oogkleur geweldig staat! Make-up & materialen zijn aanwezig.
Zaterdag 12 november 13u00
Zaterdag 19 november 13u00
Zaterdag 26 november 13u00


3. Huidverzorging en Fast Make-up: Leer je huid goed te reinigen en verzorgen met pure producten (aloevera lijn). Daarna maak je jezelf op voor een goed begin van de dag met de 3-minuten make-up. Producten zijn aanwezig. Ook geschikt voor de jeugd!
Zaterdag 12 november 10u00
Zaterdag 19 november 10u00
Zaterdag 26 november 10u00

Vragen?
Dan hoop ik je graag bij een (of alle drie :)) van de workshops te zien.

Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten