Wie is Cynthia Veenman || WIST JE DAT....

Een klik hebben met je bruidsstylist is heel belangrijk. Maar wat weten jullie nu eigenlijk van mij, behalve dat ik van mijn werk hou en aan de hand van de foto's kan zien welke stijl ik bied? Dus speciaal voor jullie 10x wist je dat.....Wist je dat ik.....

... toen ik 11 jaar was, kapster en schoonheidsspecialiste wilde worden, op mijzelf wilde wonen en een eigen bedrijf wilde.

... na de visagistenopleiding een beetje interesse begon te krijgen voor make-up, op mijzelf dan. Ik was meer een jongen, hing graag in bomen. Uiterlijke verzorging voor mijzelf vond ik niet belangrijk.

... een hekel heb aan winkelen. Kleding zoeken, geslenter door winkelstraten, pas hokje in en uit, winkel in en uit. Past niet of staat niet. Nee shoppen is niet mijn hobby.

... vroeger graag bij de telshell wilde werken, maatschappelijk werkster wilde worden en internationale vrachtwagen chauffeuze.

... een koffie junk ben. Thuis, op visite, op een terras. Puur of een latte. Caramel erdoor, heerlijk! Smorgens of smiddags. Savonds ben ik er wel mee klaar.

... al 15 jaar samen ben met Maurits. Wij zijn getrouwd, op een donderdagochtend om 9 uur, gratis, en we daarna gewoon weer aan het werk zijn gegaan.

... een tweeling hebt (nu 4 jaar) 2 mannen, eeneiig, Dean en Sam. Dean is 3 minuten ouder. Ze zijn met 30 weken geboren zijn. Daar zie je nu niets meer van 😂 ze gaan sinds kort naar school, een zegen, beetje jammer van de 6 weken vakantie nu, gaan ze alweer naar school?

... gek ben op series. Supernatural (Dean en Sam) Vampire Diaries, Originals, Teen Wolf, Arrow, Penny Dreadful (zie je een partroon :)) maar ook How I met your mom, Modern familie ect.

... de grootste lol met mijzelf kan hebben. Hard lachen om iets op tv of om mijn eigen rare stomme fout of mijn eigen grappen. Maurits vaak niet mee kan lachen, eerder meer zoiets heeft van: oke dan, dan kan ik daar wel weer om lachen.

... gek ben op after eight. De combi munt en chocola. Kun je mij voor wakker maken.

... fan ben op de jaren 20, 30, 40 en 50 Johnney Cash, kokerjurken, we hebben zelf ook een oldtimer (impala '67, ja supernatural)

En daar heb je het dan, een beetje meer achter deze bruidsstylist!
Fijne dag en vooral alvast een fijne zomervakantie.

Liefs Cynthia


Geen opmerkingen:

Een reactie posten