Het is jullie trouwdag!

Bruiloften brengen mensen samen, maar helaas veroorzaakt het ook een hoop... tja.... meningsverschillen.

Bron: pinterest
Ieder bruidspaar heeft ermee te maken! De familie/vrienden priekelen..... nadat is verteld dat je gaat trouwen begint het. Iedereen heeft opeens een mening. Wie er mogen komen,wat voor jurk je goed zal staan, welke bloemen ze het mooist vinden en welke taart ze het lekkerst vinden. O kies je dat.... ik zou eerder voor.... wil je anders even mijn pinterest bord willen bekijken?
De gastenlijst wordt alvast gemaakt waar die ene verloren tante of je moeders tennisclub en de fietsclub en de bridgeclub opstaan. Om maar te zwijgen over de bruiloft groupies, die je krijgt na het posten op facebook, een hele batterij aan nieuwe vrienden erbij :)
Ik denk dat ik het zo ongeveer wel allemaal heb gehoord.

Uiteraard luister ik graag naar de verhalen. Zo kan ik advies overbrengen aan andere en ervaring van andere delen. Ik zal mijn 'advies' altijd eindigen met: het is jullie bruiloft! Samen gaan jullie je liefde vieren en de mensen die daar bij mogen zijn, zouden zich vereerd moeten voelen!
(of op zijn minst zich inkopen met dure cadeaus :))

Meiden drama bij vrijgezellenfeesten, drama bij de gastenlijst, drama bij het kiezen van getuigen en ceremoniemeester. Ik ben van mening dat familie en vrienden niet teveel moeten verwachten en dankbaar mogen zijn om een taak te vervullen. En dat ze daarbij ook nog eens blij zijn voor diegene die wel een 'taak' hebben.

Soms staan mijn oren te klapperen van verbazing en moet ik zo hard lachen dat ik moet oppassen niet in mijn broek te plassen. Mensen die dreigen niet te komen als je ze geen daggast mogen zijn. Rare gezichten omdat ze niet meemochten met de jurk passen. Heel volwassen allemaal. Ja wat je op tv ziet, gebeurt ook in het echt :) Zo gaat dat bij grote gebeurtenissen; je ziet wie er echt om je geven!

Maar; alles gaat helemaal goed komen. Je vent houd van je, hij heeft je gevraagd dus nou dat zegt toch wel wat. Het is dus vooral jullie bruiloft! Jullie dag, zoals jullie willen en loopt het niet lekker dan is daar de weddingplanner/ ceremoniemeester om de problemen op te vangen!

De stress, de onrust zelfs na 10 jaar samen zijn is een trouwdag toch altijd een spannend moment. Heerlijk, kijk er naar uit en geniet ervan. Hoe mooi is het om weer die kriebels te hebben :) Bruiloft etiquettes genoeg, maar kiest wat er bij jullie past. De dag vier je met en voor elkaar en met iedereen die jullie erbij willen hebben! 

Ik wens jullie mooie voorbereidingen en een prachtige trouwdag.
Succes. 

Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten