Geef mij een feestelijke kapsel! Snel, makkelijk, mooi (video)

Na aanleiding van het filmpje van de 3 minuten make-up laat ik zien dat je haar ook snel feestelijk kan zitten. Jij kan het ook! Check het filmpje.

Eindresultaat; feestelijke lage updo. Evt met een mooie speld of bloem nog feestelijker te maken. 


Eerlijk is eerlijk het is niet in 3 minuten, maar zeker niet meer dan 10 minuten! Dat is ook best snel....
Ik heb eerst mijn haar gekruld. Dit doe ik met mijn Oge krultang. Het hoeft niet perfect, gaat meer om de structuur en een beetje volume.

Door het gebruik van goede matrialen, zoals goede haarspeldjes, krultang ed hoef je amper product te gebruiken in je haar. Zo beschadigt je haar dus minder! Het enige wat ik aan product gebruik is een beetje haarlak om de pluis in controle te houden en de uitstekende plukjes vast te zetten (wella 4 super set finish - haarimport)

Iedere haar structuur is anders! Maar door het gebruik van een top krultang kun je zelfs het stijlste haar voorzien van structuur. Om de Oge zit er een speciale coating die je haar, zonder product, doet glansen.

Fijn weekend allemaal en mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag!

Liefs CynthiaGeen opmerkingen:

Een reactie posten