Winterdip? Zo kom je er doorheen!

Minder zon, koud weer. Ingrediƫnten voor een winterdip. De ene heeft er meer last van dan de ander. Ik heb wat tips op een rijtje gezet die je misschien kunnen helpen.

1. Zorg goed voor jezelf!
Blijf gezond eten en drinken. Sporten, ja gewoon blijven doen. En blijf goed voor je huid zorgen! Een grauwe huid krijgen we in de winter wat sneller, door goed reinigen en verzorgen, lekker elke week een maskertje zorgt dat de doorbloeding van de huid op pijl blijft en dus frisser en gezonder van zich zelf is!

2. Geef je er aan over.
Lekker de kachel aan, met een plaid tussen kussens op de bank. Heerlijke grote kop thee (of warme choco met een scheutje rum) Goed boek, of een mooie film. Dat maakt voor mij de donkere dagen zachter.

3. Slecht weer bestaat niet.
Zonder na te denken springen mijn jongens van plas naar plas, hoe hoger het spettert hoe leuker. Regen, maakt modder, nog mooier om in te springen. "Zullen we een sneeuwpop maken". Ya! Kaplaarzen aan, regenkleding aan, muts, sjaal en go. Geen tas mee met waardevolle spullen waar je druk om moet maken maar gewoon weer even kind zijn. En daarna een heerlijke warme douche!

4. Chocolade!
Hoe puurder hoe beter. Laatst heb ik kennis gemaakt met Ridiculously Good. Overheerlijke eerlijke pure chocolade, echt een top verwennerij voor jezelf. In een doosje zitten 2 stukjes, maar daarna zit je ook gewoon goed vol! Ik zeg doen. Check hun site en proef!  En het is niet alleen lekker, maar ook nog eens echt goed!

5. Dress up!
Shoppen! Want ondanks dat het winter is geeft dat geen enkele reden om in je pyjama te lopen (1x in de week zeker, maar niet 4 maanden lang) Er zijn zoveel leuke winter jurkjes, mooie vesten en truien. En echt ik blijf het zeggen. Look good feel better. Als jij iets draagt waar jij je goed en sexy en mooi in voelt met een mooie eenvoudige make-up dan zul je dat uiten! Smile you are beautiful!

Wat helpt jouw door deze donkere dagen heen?
Let me know

Liefs Cynthia
Www.cynthiaveenman.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten