Hier komen de bruidskindjes! 5 tips voor weddingkids

De ooo en aaahhhh vliegen al door de kamer bij het zien van een meisje in een te schattig bruidsjurkje.
Kinderen op een bruiloft, het is eerder een trend dan een uitzondering. Een buurmeisje, nichtje, neefje, petekindje of zoals ik veel zie kinderen van het bruidspaar zelf die op de trouwdag een belangrijke functie mogen invullen. Super leuk lief en schattig. Zeker iets om even bij stil te staan voor de grote dag!


Wat tips:

1. Kleding.
Juist bij kinderen van het bruidspaar zelf is het mooi om 'mini me' te creeren. Een jurk als mama en misschien hetzelfde kleur/pak als dat van de papa. Er is heel veel mogelijk! Gelukkig zijn er speciaal zaken. Pas op met het te vroeg kopen van de kleding, gezien het feit dat kleine kindjes snel groeien. Ook houden kinderen vaak niet van 'apenpakkies' comfort is dan ook belangrijk. Een kriebel mallot of shirt kan de dag negatief bepalen.
Blijf niet op de illusie hangen dat het schoon blijft, op het laatste moment aankleden dus!

2. Mooie haar.
En bij zo een prachtige jurk hoort ook een mooi kapsel! Vlechten, krullen, een mooie glitter haarband of speltjes en je bruidsmeisje zal zich een prinses voelen. Overleg met je bruidsstylist wat mogelijk is. En houd rekening met de tijd het ene prinsesje zit beter stil dan de andere..... lang leven de tablet!

3. Speciale taak
Ringenboy, bloemen meisje, sluier drager, kinderakte ondertekenen, er zijn diverse manieren om de kinderen er deze dag bij te betrekken. Besprek het met ze en oefen! Het is best spannend maar, door goede begeleiding zullen ze zich, super trots en groots voelen!

4. Kids Corner.
Gezien het feit dat kinderen niet al te goed zijn in stil zitten en luisteren tijdens gebeurtenissen is afleiding perfect. Een koffertje voor tijdens de ceremonie met daarin wat lekkers en kleurtjes, tijdens de receptie een knutselhoekje/ tv hoekje, een apart kindermenu tijdens het eten. Het is misschien wat extra voorbereiding maar geeft je op de dag zelf een stuk meer rust.

5. Professional nanny!
Het is, als het goed is, een gebeurtenis die maar 1x gebeurt, jullie trouwdag. En daar wil je optimaal van genieten. Ook ouders, familie en vrienden willen alles meemaken en om dan de kinderen bij hun te parkeren.... Door het inhuren van een wedding nanny zorg je voor een feestje binnen in jullie feestje. Op de afgesproken momenten zijn de kinderen aanwezig en voor de rest zijn ze druk aan het dansen, eten en spelen met de oppas. Zo kunnen de ouders ook zorgenloos genieten!

Veel succes!
Liefs Cynthia
Www.cynthiaveenman.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten