Super...... sap, worm, woman, natural :D

Super!
Je bent het zelf.
Je komt er mee in aanraking.

Super dat je omringt bent met super!

Hier een aantal van mijn supers:

1. Superworm, een prentenboek over een superworm, die door euh...ja, super te zijn vrienden helpt.
En als super worm zelf in de problemen zit gaan ze hem terug helpen. Want zo hoort het! Super toch
"Hiep hiep hoera voor superworm" zingen Dean en Sam dan.
Nu moest superworm terug naar de bieb, gelukkig hebben we nu superbeestje :D

2. Super Woman - want ieder super moment kan een themesong gebruiken!!

3. Supernatural! Seizoen 10 begint over 1,5 mnd!!! De nieuwe avonturen van Dean en Sam icl. Impala

4. Mijn SuperSap ter ondersteuning van mijn Superkrachten.
Nu ik al bijna 2 maanden trouw aloe drink voel ik mij echt super! Net wat ik nodig had. Meer energie, betere eetgewoonte. Een gezonde verslaving al vraag je het mij. Na een productinfoavond ben ik dat gaan combineren met Argi+ Helemaal super. Erg lekker! Een poeder waar je water bij doet.
Het bevat L-arginine, een van de belangrijkste en nuttigste aminozuren die bij verschillende functies een rol speelt in het lichaam. Het is zo krachtig dat het door wetenschappers ' Wonder Molecuul' wordt genoemd. Wat doet het? Het ontspant de bloedvaten en zorgt dus voor een betere doorbloeding. Bij drukte, stress en het overmatig gebruik van superkrachten gaat de spierspanning omhoog. Door het ontspannen krijg je meer energie, herstel je sneller. Ideaal voor sporters die aan spieropbouw doen, mensen die actief zijn en mensen die hoofdpijn/ migraine hebben.

5. Superman moet ook zijn krachten behouden. Dus geef ik hem de aloe berry (dat is de enige smaak die hij nog een beetje wegkrijgt :)) En daarnaast geeft ik hem zijn dagelijkse glas aan Argi+ . Zo kan ook hij een supercollega, superpapa, superman zijn.

Ik zeg SUPER toch :D

Heb je vragen? Stel ze gerust. Info@cynthiaveenman.nl
Toe aan een persoonlijk gesprek. Is natuurlijk ook mogelijk!

Maak er een superdag van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten