Ben er onderste boven van ;)

Ja! Een super gaaf review stukje.
Mijn zus heeft voor mij een product van Forever getest.
Ze heeft zelfs voor een top foto gezorgd!!
En als 1 iemand een eerlijke mening over producten kan geven dan is 'MoMo' (volgens Dean en Sam) dat.

Forever alluring eyes
Aloë Revitalising Cream

Monique:
"Als ik naar mijn vader kijk, weet ik hoe ik er later uit zal zien. Om je een beeld te geven, die wallen krijg je niet weg met een beetje slaap extra. Uiteraard zal ik er dus alles aan doen om dit te voorkomen cq vertragen. Van alles dus al op en onder mijn ogen gesmeerd. Ik bof dat mijn zusje zich verdiept in de productlijn van Forever met aloë vera. Zij vroeg mij de oogcreme te testen. Prima, baadt t niet, schaadt t niet.
De tube is verpakt in een simpel wit doosje met erop de ingrediënten, er zit geen bijsluiter bij, dus het doosje heb ik bewaard. Een druppeltje ter grootte van een speldenknop is genoeg. De creme ruikt subtiel en smeert makkelijk uit. Beetje met je vingertoppen in de huid om je oog kloppen en je krijgt meteen een mooi matterend effect met een klein glittertje.Ik heb de creme alleen 's ochtends gebruikt en nu ongeveer na drie weken kan ik zeggen dat mijn huid rustiger is. Dit uit zich in iets minder rimpeltjes en de huid is minder droog. Nog een voordeel is dat mijn oogschaduw beter hecht en langer blijft zitten. Ik smeer nog even door, men hoort wel aan mijn achternaam dat ik een dochter van mijn vader ben."

Benieuwd wat Forever voor jou kan betekenen?
Meld je aan voor 1 van de huidverzorgings workshop of neem contact met mij op.
www.cynthiaveenman.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten