Start met Forever


Via, via ach je weet wel hoe dat gaat, ben ik in contact gekomen met de producten van Forever.

In het begin had ik er veel vraag tekens bij. Tijdens een informatie avond kon ik ruiken, proeven en smeren aan de aloë vera. Nog steeds was ik niet helemaal overtuigd. Het klonk allemaal heel mooi.

Maar eigen ervaring is toch wel het belangrijkste. Na het horen van de persoonlijke ervaringen heb ik ook een paar producten aangeschaft.

Maar wat doet het nu?

In het kort: Het betreft producten die bestaan uit Aloë Vera, dat groene plantje wat alleen in warme landen groeit. De gel uit de bladen bevat meer dan 200 voedingsstoffen waaronder; mineralen, aminozuren en vitamines. De plant bezit eigenschappen die de weerstand verhogen, het immuunsysteem ondersteunen, stressgevoeligheid verminderen en een extra energiek gevoel bezorgen.

Er zijn erg veel producten. Van de drink gel, huidverzorging, voedingssupplementen. Het is veilig in gebruik omdat het natuur eigen is. Er is zelfs een productenlijn voor dieren en is ook veilig voor kinderen.

Het is geen medicijn, maar een goede ondersteuning.

Ik ben zelf gaan poetsen met de tandpasta (mijn gebit kamp al jaren met problemen) de deo stick (een goed werkende deo stond ook nog op mijn bucket list) en de lipbalsem.

Ondertussen heb ik mijn zusje laten weten dat Forever echt wat voor haar is. Aangezien ze allergisch is voor de meest rare dingen kan ze zeker de extra weerstand gebruiken. Ze is begonnen met de Aloë Drink.

Wat bijzonder om te horen dat na 3 weken het eczeem rond haar ogen was verdwenen. Waar hormoon zalven, acupunctuur en diverse diëten hadden gefaald, deed aloë wel de taak.
Ook bleek dat de lipbalsem uitstekend werkt tegen schaafwonden bij de kinderen en de deo geeft mij toch een zekerder gevoel. Hoewel transpireren niet minder wordt werkt het de hele dag tegen luchtjes.

Dat gaf mij de doorslag! Ik ga het gewoon doen. Distributeur worden en zelf aan de slag met de drankjes en de huidverzorging.

Via deze blog ga ik jullie dan proberen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

Vanochtend ben ik begonnen met het eerste shotje aloë. Wordt 2x daags aanbevolen.

Mijn verwachting is een betere huid, minder darm problemen (chronische lange dikke darm/ prikkelbare darm) beetje meer weerstand en energie is ook niet verkeerd. Als tweeling moeder van 2 jarige en met een eigen bedrijf en nog een parttime baan is meer energie zeker goed!

Hoop dat ik jullie kan entertainen en informeren. Voor meer vragen of een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over aloë vera kunt u altijd even een email sturen. info@cynthiaveenman.nl

 Mijn voor foto, net uit bed, make-up loos, na een gebroken nacht. Hopelijk zit dat er binnenkort anders uit!


Mijn eerste shotje Aloe...... Euh ja ik ga er geen doekjes om winden. VIES. Ze zeggen dat het went. Je mag het ook mengen maar ik ben meer van; in 1x de pleister eraf. Vanavond shotje 2 :D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten