Cynthia & Sonya

Naast de Aloe Drink ga ik ook aan de slag met de Skin Care Collection; Sonya. Ook een product van Forever.
Het is voor vele een steeds weer zoekend proces naar de juiste huidverzorging.
We zijn vaak ook niet trouw aan een merk omdat het of verdwijnt of niet voldoet aan onze eisen. Onze huid raakt hier ook van slag.
Ik weet wat ik niet wil. Ik wil geen vette crème, geen alcohol, geen sterke parfum lucht.
Belangrijk vind ik dat de crème snel intrekt zodat ik direct door kan gaan met mijn make-up.
Ik heb dan ook hoge verwachtingen van het product. Goedkoop is het niet maar je doet er erg lang mee en als het doet wat het zegt.....
Sonya bestaat uit 5 producten voor het reinigen, hydrateren en beschermen van de huid. De combinatie van de unieke ingredienten ( uiteraard aloë vera, fruitextracten, jojoba, witte thee) houdt de huid jong en hydrateerd als nooit te voren!

Mijn kin vertoont altijd wel wat oneffenheden dus daar heb ik even een 'voor' foto van gemaakt.
Het oog wil ook wat! Wat een luxe pakket. Gelukkig zit er geen nare vieze sterke parfumlucht aan. Het ruikt eigenlijk niet echt. Tot ik het op mijn huid gebruik. Het ruikt fris en het voelt zacht en goed aan. Er zitten 5 producten in het pakket, daarnaast heb ik nog een extra crème besteld.
 
1. Aloe Purifying Cleanser : Je doet een beetje op de vingertoppen en masseert het over het gehele gelaat. Daarna even met een watje afnemen en je gezicht met warm water naspoelen.
2. Aloe Refreshing Toner: Maak je wattenschijfje nat en doe er wat toner op. Reinig hiermee je gezicht.
3. Aloe Nourishing Serum: Herstelt de vochtbalans in de huid. Een klein beetje is voldoende.
4. Aloe Balancing Cream: een dag en nacht crème wat zorgt voor een perfecte vochtbalans en een stralende huid.
Daarnaast zit er nog een (5.) Aloe Deep Cleasing Exfoliator bij. Een milde peeling. Die kun je 1 a 2 keer per week gebruiken. Ik heb daarnaast ook de Aloe Deep Moisturizing Cream; een diep hydraterende nacht crème.
Het enige wat ik nu nog mis is de oogreiniging. Die is er wel, maar heb ik nog niet huis. Ga ik zeker even er bij doen. Het zal wel even wennen worden een compleet ander ochtend en avond ritueel. Ik ben een gewoonte mens, kan niet goed tegen veranderingen :D Maar als ook hier een gewoonte in komt kan ik mijn 5-min-ochtenritueel gewoon aanhouden.
Wil je zelf de producten van Sonya ervaren. Maak een afspraak voor een workshop met het product en voel, ruik en probeer wat het voor u kan betekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten