Trouwbeurs


Zaterdag 18 en zondag 19 januari heb ik mijn bedrijf gepresenteerd op Het Trouw Event in Rijswijk. Kon ik gelijk mijn nieuwe banner showen! Het was niet erg druk, maar de bruidsparen die ik heb gesproken waren enthousiast. Er waren bruiden die al over 3 maanden gingen trouwen en ook een hoop die zich aan het ori├źnteren waren voor de bruiloft in 2015!

Op een (trouw)beurs staan vind ik toch wel erg leuk en gezellig. Ik vind het een fijne en goede manier om mij en mijn bedrijf voor te stellen aan nieuwe klanten, er is namelijk direct persoonlijk contact. Zo weten ze direct wat ze in huis halen en weet ik wie ik tegenover mij heb. Fijn om iedereen even face to face te kunnen informeren en adviseren. Lekker kletsen en lachen.
 
Het netwerken op beursen is ook altijd weer erg gezellig.  Je komt vaak dezelfde leveranciers tegen en dat is altijd leuk, maar ook nieuwe contacten zijn altijd welkom. Het was zelfs zo gezellig dat we zondag hebben afgesloten bij de dj met een hapje, drankje en dansje.

De dag na de beurs….. opruimen. Alles weer op orde brengen. Nieuw gewonnen visitekaartjes nog even doornemen. En dan de partnersite aanpassen. Altijd super om te horen dat ze graag met je samenwerken en er zijn daardoor weer een hoop nieuwe idee├źn tot leven gekomen. Ik neem nog een heerlijke kop koffie (verkeerd J) en geniet nog even na.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten