7x Make-Over

Mijn werk is veelzijdig! And I love it.

Afgelopen week bestond uit een proef voor een bruid, een vrije studio shoot en 7! Make-overs. Gezellig!!! Nieuwe lieve mensen leren kennen, het netwerk is weer uitgebreid en oude bekende tegen het lijf gelopen.

De make-over was toch echt wat speciaals. Normaal kiezen ze 1x per maand iemand uit maar om nu goed te beginnen deden we er 7 in 1 klap. 5 vrouwen en 2 mannen kregen een verwen dag!

Al vanaf 8 uur waren de kapsters in touw. Er werd een uitstapje gemaakt naar de beautysalon voor een gezichtsbehandeling en werd er even gebakken onder de zonnebank. Ook werd de innerlijke persoon verzorgd. Tijd voor een heerlijke lunch. Daarna kon ik aan het werk. De mannen heb ik voorzien van een mooie egale tint. Perfect om een mooie foto te maken. Zonder blikken of blozen namen ze plaats in mijn stoel. Er werd niet raar gereageerd. Heerlijk vonden ze het. “Het hoort erbij” Mannen fantastisch.

Ook de dames lieten zich maar al te graag opmaken. Door de veranderingen in het leven, drukte van het werk, het starten van een gezin, tegenslagen…. Bleek dat bij de meeste de uiterlijke verzorging achteruit was gegaan. “Vroeger deed ik wel altijd make-up op”

En doordat het er langzaam in glipt merken de meeste het niet op. Tot ze er weer mee geconfronteerd worden. Fantastisch om ze weer te informeren en ze op te maken. Zoals ik al eerder heb gezegd, zo heb ik het ook tegen hun gezegd: Je hoeft niet veel make-up of veel tijd te besteden. 5 minuten s’ morgens een eigen momentje. Mascara, wit potlood voor een frisse blik. Rouge die je lachend opbrengt. Bam zo kun je de dag beginnen. Maar voor vandaag werd alles uit de koffer gehaald. Een egale huid, prachtige ogen en kusbare lippen.

En toen was het tijd voor de onthulling. Voor het eerst zagen ze zich in hun nieuwe uiterlijk en wat een reacties. Verbaasd, geweldig, ooooo’s en zelfs traantjes van geluk!
Op naar de fotograaf. Waar s’ morgens de ‘voor’ foto’s zijn gemaakt, worden nu de ‘na’ foto’s gemaakt.

Een geweldig eind van een leuke week!

In samenwerking met:
www.vanessahaircreations.nl
www.ruudhamel.nl
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten