TROUWEN IN DE HERSFT II Yes I DO

25-9-2018
Op 21 september kwamen de kinderen thuis; mama vandaag is de eerste dag van de herfst. Nou en dat had het weer prima door. Was het de donderdag nog een heerlijke nazomerse dag. Vrijdag werden we uit onze schoenen gewaaid.Maar weer of geen weer. Trouwen doen we gewoon.
En dat is altijd wel een voordeel aan najaar - winter bruidjes. Ze hebben zich al erop ingesteld dat het weer niet meewerkt. Natuurlijk blijven we hopen op een zonnige en droge, wind vrije dag.

Wat tips voor je aankomende herfst bruiloft

1. Warme dranken.
Glühwein, warme chocomelk met een vleugje.... of wat dacht je van een koffiebar!
De wind die buiten waait samen met de regen. Is een 'wandeling' van de auto naar de trouw locatie al genoeg om de natte koud in je te krijgen. Hoe lekker om dat even op te warme met een kop (speciaal) koffie. En doordat je van die leuke trucks heb is het ook al een entertainment om een barista in te huren. Thee kan natuurlijk ook met verse ingrediënten. Gember, citroen, kaneel, munt... En dan niet in zo een lullig 'Haags bakkie' maar een grote mok!

2. Vuurkorven
Ik ben gek op mijn openhaard. Niets is zo sfeervol als een vuurtje. Dus als het weer het toelaat hoe leuk is het dan om je koffie, die je net heb gehaald bij tip 1, op te drinken bij een heerlijk vuurtje. Je heb tegenwoordig ook hele mooie goede, gas, openhaarden. Wellicht heb je je locatie erop uitgezocht. Waar je een openhaard binnen heb. Helemaal geweldig want dan blijf je heel comfortabel warm. (Heaters zijn ook een goede optie)3.Sjaals en dekentjes
En daar sta je dan, of je zit, buiten met je heerlijke koffie, bij een vuurkorf buiten. Maar het is nog steeds een beetje fris. Zo een leuke mand met dekens en omslagdoeken klaarzetten om je gasten warm te houden. En het ziet er leuk uit! Dan hoeven de jassen ook niet naar de rook van het vuur te ruiken ;) Regent het? Zet wat paraplu's klaar voor mensen die even naar buiten moeten. Gastvrijheid met de hoofdletter G

4. Handcrème 
Je handen zijn gewarmd door de beker gevuld met warme drank. Even je handen wassen. De temperatuur verschillen maakt het voor onze huid niet beter. Droog dat we worden. Ofwel een handcrème in een mandje bij de wc is een leuke verrassing. Ook voor de heren.
Een deo, blarenpleister, haarlakje. Allemaal fijne toilet artikelen voor in de wc zodat iedereen de rest van de dag en avond fris kan doorkomen.
Je gasten hoeven dan ook niet hun leuke, onfunctionele, enveloptasjes vol te proppen met van alles en nog wat.

5. Feed us
Nu zijn we warm en fris, maar wat krijg je een honger van alles. En hoe lekker is het eten in het najaar! Good food. Hutspotten, wild, soepen. De geur van kaneel! Ja graag. De zomer BBQ kan worden vervangen door een Wild BBQ. Pompoensoep en stoofpeertjes als dessert.

6. Decor

De herfst is mijn favo seizoen. Niet vanwege het weer want ik hou niet van de regen en de kou. Maar wel van het comfort van een kleedje, openhaard en warme drankjes. De kleuren die buiten veranderen. De warme tinten. Hoe koud, nat en guur het ook zal zijn. De kleuren zijn zo mooi en bepalend voor het seizoen. Ook een goed idee om terug te laten komen op je bruiloft. Bloemen en blad in je boeket en voor in het haar. Maar je kan de bladeren, dennenappels, pompoenen verwerken in je decor.Het licht wat het najaar ons geeft is ook waanzinnig op de foto's en vanwege 'het gebrek' aan zonlicht kun je ook in het donker foto's maken. Super leuk bij een vuurtje of met sterretjes. Mooie lampjes buiten die je ook goed kan zien en sfeer brengen als je binnen staat. Maak dus gebruik van deze mooie momenten en kleuren!

7. Make-up en haar.
Als je hier boven heb gelezen bij tip 6 passen de herfstkleur bloemen prachtig in je bruidskapsel! Het hoeft geen hele struik te worden. Gewoon een leuk dingetje is voldoende. Kwa make-up kun je ook kleine kleur details gebruiken. Tinten groen, oranje rondom de ogen. Tint rood op de wangen en lippen. Wederom tough off!! We zijn geen clown ;)
De huid is iets waar je in deze dagen ook aandacht aan moet besteden, Als in tip 4 krijgen we niet alleen droge handen maar de rest van onze huid verdient de nodige aandacht in deze weersverandering. Een mooie huid is een goede basis voor een longlasting make-up.Heel veel plezier met het plannen en geniet van de herfst!
Liefs Cynthia

#bruidsstylist #bruidsmakeup #bruidskapsel #demakeupcoach #aanhuis #oplocatie #Naaldwijk #Westland #bruidsstyling #Delft #DenHaag #Rotterdam #ZuidHolland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten