BRUIDSNAGELS II Voorbeelden en Tips

11-9-2018
Je handen gebruik je de hele dag! Dan zou je denken dat we het vanzelfsprekend vinden om er goed voor te zorgen... maar niets is minder waar. Mijn handen zitten vaak heel dicht op iemands gezicht. En worden hierdoor ook regelmatig op de foto gezet. Maar ook als bruid staan je handen in de picture. Letterlijk! En horen dus zeker bij de styling van je trouwdag. Wel zo fijn als ze er ook netjes en verzorgd uitzien, helaas kan ik zelf hier wel wat beter mijn best voor doen.

Daar heb ik wat hulp bij nodig!
Vandaag heb ik een bezoekje gebracht aan Salon Von - Naaldwijk. Naast wenkbrauwen en wimperlift is ze ook een top nagelstylist! Een artist als het gaat om bruidsnagels. En dus een mooie kans om te laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Het voordeel van gel nagels is dat het langer blijft zitten dan regulaire nagellak (bij mij tenminste) en het wordt op je eigen nagels gedaan. Geen extra plastic of chemische zooi die je nagels kapot maken.

PS; dan moet je niet je gel van je nagels afpeuteren (zoals ik) dat beschadigd je nagelbed enigszins… 

Zo naturel mogelijk!! Ja graag. Daar hou ik van bij mijn bruiden. De jurk is al een eye catcher genoeg en net als met de sieraden moet alles in balans zijn. Maar als je niet gaat trouwen, gast bent, of gewoon mooie nagels wil dan is alles mogelijk! 

Yvonne heeft mijn nagels eerst de nodige aandacht gegeven. Een manicuren! En daarna omgetoverd tot bruidsnagels.
 #French manicure #Babyboom uiteraard mogelijk met a little shine and sparkle. Leuk om bijvoorbeeld 1 nagel met je thema kleur te doen of gewoon allemaal hetzelfde. Yvonne kan je daar goed in adviseren.

Ik adviseer voor je nagels, wenkbrauwen en wimpers: 
Dit was leuk voor de blog, voor de foto's, maar tijd voor wat anders.
Met pijn in haar hart heeft Yvonne daarna de French- babyboom- ombre- glitter- gellak verwijdert en een Cynthia gel nagellak gezet.
Ombre black grey. Yes!! Nu kan ik weer naar mijn handen kijken en mijn handen zien. 


Wist je dat; je handen je leeftijd verraden?
Omdat, net als je gezicht, je na je 25ste collageen en elastine verliest. Hierdoor wordt de huid dunner, meer kwetsbaar en zijn bot en ader beter zichtbaar.

Foto: Anouk Raaphorst - I shoot love
Sieraden: Myrthe- Meer te smeden 

Conclusie; Zorg voor je handen!
5 tips om dat mogelijk te maken;

1. Handen wassen doen we meerdere keren op een dag, hoop ik. We komen tenslotte met onze handen op plekken waar we maar niet teveel stil bij staan. Deurklinken, winkelmandjes, kinderen..... je snapt het.
Wassen met zachte producten! Het liefst die reinigen en verzorgen. Chemische zooi droogt de handen uit, eveneens wassen met te warm water.

2. 1x per week scrub je gezicht en lichaam. Vanaf nu denk je dan ook gelijk aan de bovenkant van je handen. Handen zijn nu eenmaal bedenkt met huid. Scrubben dus!
Maskertje voor je handen? Ja! Doen.

3. Verzorgende handcrème, 1 in je tas en 1 naast je bed. Liefst met een zonnefactor erin en collageen. Door de dag heen, na het wassen, even de handen in smeren. Voor dat je het licht uitdoet smeer dan lekker je handen in. Zo kan het de hele nacht inwerken.

4. De nagels! Vanaf je 25ste maak je minder huideigen olie aan vooral bij de nagels waardoor deze droger en brozer worden. Elke dag je nagels voorzien van nagelolie, ze zullen het waarderen.
Na het douchen even met je handdoek voorzichtig je nagelriem naar achter duwen zodat ze soepel blijven

5. Een eerste indruk stopt niet bij het gezicht. Geef je liever iemand een hand die vieze nagels heeft of die haar handen representatief heeft verzorgd? Dus de laatste tip; Gun jezelf de tijd om je handen professioneel te laten verzorgen! 

Take care of your hands.
Liefs Cynthia

#bruidsstylist #bruidsmakeup #bruidskapsel #demakeupcoach #aanhuis #oplocatie #Naaldwijk #Westland #bruidsstyling #Delft #DenHaag #Rotterdam #ZuidHolland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten