HERINNERING IN HOUT II een bijproduct van Cynthia Veenman

18-9-2018
Creatief bezig zijn vind ik heerlijk. Kan mijzelf echt in projecten verliezen. En soms lopen de projecten zo goed dat ik er meer mee moet doen.

En zo ontstond Herinnering in hout.
Staat voor duurzaam en functionaliteitHoutproducten, met de hand ingebrand. Om herinneringen in leven te houden. Voor trouwerijen, maar ook leuk voor een kraam cadeau en ook voor iets wat zeer dicht bij mijn hart ligt. Voor na bestanden.Ik werk nog wel eens met overleden. Ik camoufleer en maak op zodat er een waardig afscheid kan plaatsvinden. De uitvaartbranche heeft mij al vanaf een jonge leeftijd geïnteresseerd. Ik vond het heerlijk om over begraafplaatsen heen te lopen. Het hoe en wat van de uitvaart vind ik nog steeds fascinerend en een van de mooiste beroep om actief in te zijn. Ik heb er een hoop in geleerd.


Wist je dat; Grafstenen een levertijd van over 6 maanden kunnen zijn. Dan heb je een dierbare in de aarde gezet en dan heb je enkel een kale plek om bij terug te keren tot de steen er staat.

Dat kan anders. Ik graveer houtenboomschijven in, naam, evt een afbeelding of een korte tekst. Zodat je iets heb om bloemen bij te leggen. En als de steen er is. Kun je de houten boomschijf mee naar huis nemen en dan een plekje geven. Zo heb je een functionele blijvende herinnering. Voor mens en dier!

De houten kisten zijn enorm leuk om te gebruiken als enveloppen kist en daarna te vullen met de herinneringen van de trouwdag. Ook leuk als gasten boek. Leg er wat stiften bij en alle gasten kunnen hun naam en wens erop achter laten.

Wil je ze in het echt zien.
Kom dan as zondag naar de Open Top Trouw Locatie Route! Daar zal ik ze ook neerzetten.
En als je er toch ben, ga zitten voor een mini proefsessie en laat je door Monique 't Hoen informeren over de mogelijkheden in trouwringen of andere sieraden.Kan ik je helpen? Dan kun je dat laten weten door herinneringinhout@gmail.com of info@cynthiaveenman.nl

Liefs Cynthia
#bruidsstylist #bruidsmakeup #bruidskapsel #demakeupcoach #aanhuis #oplocatie #Naaldwijk #Westland #bruidsstyling #Delft #DenHaag #Rotterdam #ZuidHolland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten