BILLBOARD II op wielen

9/10/2018
In het najaar van 2013 maakte ik mijn bedrijfsplan. Dit was nodig voor het UWV, maar ook zonder hun hulp had ik er een gemaakt. Zo heb ik dat geleerd. En daar hoorde ook mijn 5 jaren plan bij.

Koffie dik kijken, kaartje leggen. aura lezen, je weet nooit of het uitkomt of niet. Maar dromen mag je hebben en ernaar toe werken is het leukste.
Al die Pinterest quotes worden dan waar!
Zo stond er oa in dat ik na 3 jaar een eigen auto wilde.
(voorheen deed ik alles met het lenen van auto's, dat ging perfect) maar het stond in het plan en op een gegeven moment was het daar dan ook tijd voor. Hun gaaf was dat!!!

Het liefst wilde ik hem gelijk bestickeren. Rond rijden in mijn eigen reclame bord....
Ik zit veel op de weg en dan kijk ik ook naar andere auto's vooral in de file heb je tijd om even te kijken wat er op een auto staat en te bedenken wat ze dan eigenlijk doen.
Dan zie je een busje voorbij komen met daarop de tekst SKYNET
Dat doet je dan toch even denken. Ik heb de Terminator vaak genoeg gezien om de schrik te krijgen dat skynet de wereld over neemt. Zo leuk wat voor bedrijfsnamen en slogans mensen bedenken en op da auto zetten. Dat wilde ik ook.

En toe was er opeens budget! Omdat ik dit jaar niet meedoe met de love and marriage beurs had wat PR centjes over. En wist ik gelijk waar dat naar toe moest gaan.
Auto stickers.Het plan was om het niet te hysterisch te maken. Want zo is mijn huisstijl niet. Moet wel bij elkaar passen. Dus we zaten rond de tafel en het werd gekker en gekker.....
Een paar weken later waren er wat tekeningen opgemaakt. Visualiseert het allemaal een stuk makkelijker. En het bleek dat het hysterische toch wel heel gaaf was. En toch ook wel heel erg bij mij past.
Tikkeltje aanwezig aan de buitenkant en een chaos aan de binnenkant. Ze zeggen wel waker dat je auto (en of je handtas) verteld hoe je bent. Nou in dat geval klopt het als een... een auto :)Ik kan niet wachten tot de stickers er waren en ja hoor wachten duurde niet lang.
Bedrijfsnaam en een kus. En een dikke kus op de bovenkant van de auto met de slogan erbij.
Op de bovenkant van je auto... dat ziet toch niemand.
Nou toevallig heb ik het idee stiekem geleend. Daar sta je dan 2 hoog en kijk je uit op een parkeerplaats. Waar dus ook een busje stond met de bedrijfsnaam erop. Zo dat is slim dacht ik!Ik ben niet de enige. kennelijk doet de mediamarkt dit ook. En omdat ik veel in Den Haag en Rotterdam werkzaam bent en veelal op een verdieping. En je heb meer hoge gebouwen dus ik zeg ja tegen reclame op het dak.

En toen was de auto klaar. Echt zo blij als een kind op haar verjaardag. Heel erg gaaf. Fucking trots op. Is het wat aanwezig. Ja, maar dat ben ik ook en terwijl ik wegreed met een enorme lach, zo van kijk naar mij, kijk dan hoe gaaf! Bedacht ik mij opeens ook dat mijn naam op een auto staat....
Even rekening ermee houden in het verkeer als ik vind dat er iemand een rijles nodig heeft....

En dan bij de volgende apk kan ik niet wachten op te antwoorden op de vraag;
"Welke auto rij je?"
(normaal antwoord ik met; een zwarte)
"De auto die je een kus geeft!"En wat is dan de volgende stap....
Ondertussen heb ik ook al Mariska die als freelancer met mij werkt. Een eigen auto met beplakking, super veel leuke klanten. Kan er nog iets bij?
Ik zou het super gaaf vinden om een echte salon te hebben, met een goede workshop ruimte. De jaren die ik heb doorgebracht in de detailhandel blijven in mij kriebelen. Dus wellicht wordt dat de volgende stap. Maar voor nu ga ik heerlijk door het land cruisen met mijn Billboard. Of hoe de kinderen de auto ondertussen ook wel noemen:
De sticker auto!

Je had trouwens hun gezichtjes moeten zien toen ze hem zagen. Helemaal te gek vinden ze het en hoewel we toch zeker wel 300 meter van school afwonen hadden ze bedacht dat we met de auto's moesten, mam die moet je dan toch even laten zien1
Ja jongens stom zijn jullie niet!

Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten