STYLED SHOOT || Fairytail Wedding

6-2-2018
Een prachtige najaarszon, de bomen hadden hun mooiste herfsttinten aan. De bladeren op de grond waren onaangeraakt. Het was de perfecte setting voor een wedding shoot.

Herfstbladeren.
Nog steed trouwen de meeste mensen in de lente en zomer, maar het wordt steeds populairder om de najaarsmaanden ook in het huwelijksbootje te stappen. De kleuren die het najaar geven vind ik zelf de mooiste. Daarom was het voor mij niet lang denken om deel te nemen aan deze styled shoot. Voor de make-up hadden ze een collega, maar ze wilde graag dat ik het haar deed.

Fairytail
Met het thema Fairytail was het al snel duidelijk dat een zachte updo met een vlecht er perfect bij zou passen. Zoals je kon lezen in de vorige blog over de trends voor 2018 wilde ik het kapsel niet te laag doen, maar net even wat hoger. Creerd een mooie lengte in de nek en zo komt de jurk er nog mooier uit zeker met zo een mooie achterkant die wie ook weer veel in 2018 zien. De meeste bruiden denken dat een high updo strak is, maar hiermee zie je dat opsteken ook losjes kan.

Elfjes
De haren van de bruidsmeisjes mocht ik ook doen. Even lekker de krul erin voor een natuurlijke slag en natuurlijk een vlecht om het af te maken. toen het klaar was miste ik iets....
Tijdens een bezoekje aan het stylingsteam buiten vond ik klimop en dat mocht ik gebruiken. Ik besloot ze als een kroontje bij de meisjes op te doen. Dit maakt het compleet.

Bloemen in het haar geeft een romantische zachte uitstraling. Gelukkig vond ik die in de wandelgangen van de prachtige locatie en maakte het kapsel van de bruid ook helemaal af.

Het weer kun je niet voorspellen, maar je hoop op het beste en dat hadden we deze dag absoluut. Gezellige mensen en heerlijk eten!
Zank you vond de shoot ook waanzinnig en dus hebben ze die gepubliceerd. Dat kun je hier lezen.

En voor nu, hier mijn keuze van de fotoshoot. Geniet en laat je inspireren. De leveranciers die hebben meegewerkt vind je onderaan. Aarzel ze niet om ze te contacten om te vragen wat ze voor jullie dag kunnen betekenen.

Liefs Cynthia 💋

In actie: 'hoe gaaf zou het zijn als de bladeren spontaan naar beneden zouden dwarelen...' Zo gezegd zo gedaan, wij gooien wel de bladeren, heel spontaan 😂

Eind resultaat!Locatie: Landhuis Huize Bergen   www.huizebergen.nl
Concept: Marlou Visser & Petrine van der Eerden
Fotograaf: Anja Versteden   www.AnjaVerstedenFotografie.nl
Visagie & Bridal paint: Petrine van der Eerden   www.wauwkleur.nl
Haarstyling: Cynthia Veenman   www.cynthiaveenman.nl
Tafelstyling: Marlou Visser   www.table4you.nl
Kleding Elfjes: Esther de Zeeuw   www.socutefashion.com
Bruidstaart: Corina Ghijsen   www.cosycakes.nl
Decoraties: Anouk Lisman   www.instylestyling.com
Servies: Wendy Franssen   www.facebook.com/tablemoments
Servetten: Carolien Profijt  www.mammarina.nl
Catering: Ingrid van Veen   www.soepding.nl


Modellen: Glenda, Nazlican en Yinthe

Geen opmerkingen:

Een reactie posten