REAL BRIDE II Bruid Joyce

13-2-2018
Het was een zeer warme dag toen ik bij Joyce thuis in Naaldwijk kwam voor de proefsessie. Inderdaad een fijne thuiswedstrijd. Dus ik kon heerlijk op de fiets, hoewel een auto met airco best fijn zou zijn. Had ik al verteld dat het heet was ;) Gelukkig stonden de bubbels klaar.

Pluk ie al
Joyce trouwt met haar vent Remco. Tijdens de wintersport vakantie is Remco op zijn knie gegaan. Als gezegd wonen ze in Naaldwijk. Ik zou bijna deze blog kunnen plaatsen op Trouwen in het Westland. Want als een 'echte westlander' is Remco eigenaar in de tuinbouw, een familiebedrijf. Dit zouden ze dan ook zeker gebruiken in hun trouwdag.
Zo zouden ze er even langsgaan om wat foto's te laten maken en een 'bakkie te doen' ofwel lunch in de kantine. Het boeket bevatten dan ook zijn bloemen ect enz.
En dat vind ik zo leuk! Want zo is het super persoonlijk.

Trouwen en feesten ging gebeuren in het Unicum Elzenhagen in Poeldijk. Ook weer zo een mooi Westlands tintje. Niet te veel poespas, uniek, chiq, feestelijk. Goed eten en een drankje en een dansje. Op het einde was er vuurwerk! Het was een mooie, perfecte dag.

In de ochtend
In alle vroegte begon in de dag bij de ouders van Joyce. Toen Joyce binnen kwam lopen zetten de mama een passend muziekje aan. 'de klassieke versie van daar komt de bruid'. de boxen stonden op goed volume dus wellicht heeft de hele straat het gehoord. Voordat de bruid plaats nam op de stoel mocht ik eerst de moeders onder handen nemen. Het blijft toch wel bijzonder om je kind te zien trouwen.
En daar hoort dan de nodige gezonde spanning bij, dat je dan vergeet hoe je dochters volledige naam is, wordt je dan vergeven....
Jazeker al vroeg hebben we de lach spieren gebruikt.

De bruidsjurk is strepless. Strak bovenlijfje en een prachtige feestelijke rok. Nu had Joyce ook een figuurtje, zo mooi en de jurk paste haar dan prachtig. Tijdens de proefsessie, op die bloedhete dag, hadden we al een mooi plan gemaakt. En dat gingen we dan dus nog een keertje doen. Losse zachte krullen en een natuurlijke make-up maakte van Joyce een Bruid Joyce. Door in het haar een vlechtje te doen en door de mooie haaraccessoires van MB was de bruidsstyling compleet.

De fotograaf was er ondertussen ook en de videograaf. Die ook even een uitstapje naar de bruidegom hebben gemaakt. En die was nu opweg naar zijn bruid!
Het was een relaxte ochtend met een gezonde spanning, perfect dus.

En door
Toen het bruidspaar opweg ging voor de fotoshoot hadden we er nog 3 op de lijst staan die ook haar en makeup wilde. Omdat die sneller klaar moest zijn dan ik kon had ik de hulp ingeschakeld van collega Mariska en met ze 2e hebben we alles optijd gestyled gekregen. Heerlijk.
Een aantal weken erna kreeg ik al foto's. Zo mooi om te ontvangen. Geweldig werk van fotograaf Nico Alsemgeest. 

Liefs Cynthia 💋
Geen opmerkingen:

Een reactie posten