2018 || TrouwTrends

30-1-2018
De wereld van trouwen is continu in beweging. Oude trends verdwijnen en andere oude trends worden weer nieuwe ;) Uiteraard is jullie liefde geen trend, maar de dag dat jullie de liefde vieren misschien wel.

De kleuren
Wat voorspeld de wereld van trouwen voor 2018. Ik zie dat er een aantal dingen meeverhuizen van 2017. Het natuurlijke, buiten en frisse. Wit, groen en koper- goud tinten. Prachtig! Zeer geschik als basis. Vind je dat een beetje, saai, dan kun je wat extra kleur toevoegen.
Zo zien we de mint/ pastel kleurtjes verdwijnen (eindelijk ;)) en daarvoor komen de statement kleuren in de plaats. Zoals: donker paars, donker roze, diep donker blauw, donker rood, ect Warme tinten, perfect om het wit een beetje te breken.
Vind je het contrast te hard, no worry.
Licht grijs, 'stoffig-oud' roze en de kleur van het jaar 2018: Mauve!

Balans! Prachtige kleuren maar houd het bescheiden ;). Een witte trouwjurk, maar dan met een andere kleur schoenen. Nagellak of lipstick als eem tough off... Een groen boeket met wat zachte tinten bloemen. Waanzinnig mooi ook als backdrop evt met linten die kwa kleur zacht in elkaar overlopen. Ik zie het voor mij!

Fotobron: Pinterest


Fotobron: Pinterest

Wat doen we aan.
Dan wil ik toch even beginnen over de bruidegom. Ik weet dat we van veilig houden, maar het is zo saai. Het blauwe trouw pak, daar ben ik wel klaar mee.
Gelukkig probeert de herenmode hier ook goed op mee te spelen. Dus mannen, kijk niet gelijk naar blauw, maar pak eens grijs, groen, bruin en wil je echt wat anders bordeaurood! Een mooi wit overhemd, strik of stropdas in 'het thema kleur'. Goede schoenen en vergeet vooral de kousen niet!

Dames; Ik voorspel een full prinses jurk met volle rok, een beetje kant en een beetje sparkle. Of een strakke jurk met een sexy back, kant. Voor de beach bride in combinatie met een swierige rok.
Schoenen met een statement, een andere kleur, extra bling, soms lijken de schoenen belangrijker dan de jurk.... nee geintje.
De sluier zie ik een beetje verdwijnen. Juist omdat de jurken aan de achterkant zoveel mooier zijn willen we dat laten zien.

Fotobron: Pinterest
Fotobron: PinterestFotobron: Pinterest

Fotobron: Pinterest
Puntje op i
Wat ga ik dit jaar doen. Opsteken! De low updo gaat een beetje hoger zitten. Zachte krullen en vlecht hier en daar blijven. Het romantisch, nonchalante. Dan ben je bij mij aan het goede adres. Verse bloemen in het haar blijven! De kleine parelstrengen of een mooi klein fijn speldje maakt het ook net even meer bruid. Toch een sluier, no worry. Houden we ook rekening mee.
De make-up houden we nude, clean en dan een mooi kleurtje op de lippen. Het, jij bent al mooi van jezelf, houden we in eer!

Proefsessie kapsels door Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling

Locatie
Alles op 1 locatie! We zien in dat het verplaatsen van een hele bruiloftsparty niet zo eenvoudig is en tijdrovend. Hierdoor kiezen steeds meer stellen om alles op 1 locatie te doen. Trouwen, borrelen, feesten. De enige uitstap, van huis naar de locatie ;)
Hier zijn leveranciers ook blij mee! Ik hoor ook steeds meer het woord 'open bar' en Walking Diner. Magisch woorden vind je niet.

Possy
Dan heb je dus ook geen verschil meer tussen daggasten, avondgasten, receptie gasten. De club wordt dan misschien wel kleiner, maar zo weet je wel dat je de mensen erbij heb die je echt wil. Een intieme bruiloft die groots en luxe ademend.
We vinden het ook steeds leuker om de amerikaanse 'bridesmaides' te hebben met ook in kleding passend bij elkaar. De leeftijd van de bruiden gaan omhoog, sommige hebben dan ook al kindjes en ook die worden passend gekleed.

Zijn het echt trends of is het meer van wat ik wil zien.... Nou dan maak ik maar de trends.

Maar onder de streep is het natuurlijk gewoon jullie dag! En als jullie pastelkleurtjes willen, drie verschillende locaties en een blauw trouwpak. Dan zal niemand je tegen houden. Vier de liefde in een spijkerbroek of 3 deligpak. Als je het maar viert met elkaar.

Liefs Cynthiađź’‹

Geen opmerkingen:

Een reactie posten