BRUID DAISY || Sluier onder het kapsel

16-1-2018
En dan maak je een prachtig, ingewikkeld, gecompliceerd, meesterwerk van het haar en dan gaat er een sluier over....

Jouw wensen, mijn passie
Ja soms blijft het bruidskapsel een verrassing tot het diner, wanneer de sluier uit het haar wordt gehaald. Daar zit dan al je werk. :)
Uiteraard zorg ik er voor dat er genoeg leuke, speelse, romantische elementjes zichtbaar blijven wat niet onder een sluier wegvalt.

Maar Daisy had daar haar eigen idee over. Ze wilde het kapsel laten zien ook met de sluier er in. Zo gezegd zo gedaan dan doen we toch de sluier aan de onderkant vast.

Dit heeft wel zo een eigen techniek, Normaal is een sluier er makkelijk in en uit te halen en blijft het toch wel achter de updo hangen. Bij een kapsel waarbij de sluier lager zit moet er vanaf het eerste speldje rekening gehouden worden met de sluier. Zo is het niet lekker als de kam in he achterhoofd prikt of dat de sluier eruit valt. Ik heb de sluier daarvoor er vast ingedaan en daarna pas het haar opgestoken. Gelukkig is Daisy niet de enige die er zo over denkt. Het lijkt zelfs een mode dingetje te worden, we zullen zien...

Een klein beetje make-up was ook een wens. Ik blijf het maar herhalen, maar je heb ook niet veel nodig. Blijf gewoon lekker jezelf. dat vind je aanstaande vaak ook het mooiste.

Dubbel D
En dan was er nog een wens van Daisy of ik ook haar en make-up van 4 gasten kon doen.
Natuurlijk geen probleem. Nu was het alleen wel zo dat Daisy en Dave, inderdaad Dubbel D :)
(wat leidde tot een hylarisch idee voor een bedankje, namelijk BH's in de maat DD, helaas hebben ze dit idee niet gekozen. Heel jammer, maar ach voor een ieder ander, dit idee mag je zeker lenen ) om 9u00 in de ochtend al zouden vertrekken richting de Veluwe, waar ze hun bruidsshoot zouden doen en de bruidsmeisjes moesten mee!

Ze hebben namelijk 'een dingetje' met de Veluwe. Ze wilde of daar trouwen of foto's maken. Na lang wikken en wegen bleek het toch handiger voor de gasten om het niet op de Veluwe te doen.
Voor mij ook allemaal geen issue, maar ik ben wel diegene die tegen iemand moet zeggen dat ze om 5.30 klaar moet staan om onderhanden genomen te worden.
Zolang er koffie is ben ik aanwezig. Nadeel van een vroegtijdstip zijn de parkeer plaatsen. Gezien het feit dat normale mensen dan nog in bed liggen is iedereen thuis. Maar ook dat is goed gekomen!

Jouw dag, persoonlijk en uniek
Op de trouwdag was het dus al vroeg een drukte van jewelst. De katten werden er ook wat onrustig van. En gesprekken over wie smorgens vroeg op nuchtere maag de kattenbak mag verschonen lagen al snel op tafel. Er werd nog druk geknutseld deze ochtend. Ze hebben een DIY bruiloft  gemaakt. Van stoelversieringen tot eigen bruidsboeket die echt prachtig is geworden. Super creatieve familie. Hoewel er dus een hoop tegelijk gebeurde, was er geen stress. Behalve gezonde spanning want het is toch wel een wat andere dag was het gewoon gezellig en de bruid ontspannen.

Tijd om de jurk aan te doen. Hierdoor moesten wel even de katten worden gevangen en verplaatst. De jurk van Daisy was een plaatje. En zeer geliefd door de katten, maar die hebben scherpe nagels daardoor leek het wijs deze niet in de buurt te laten.
Deze prachtig strapless A lijn jurk swiert! Ik heb er geen ander woord voor. Toen ze naar buiten stapte waaide de wind eronder waardoor er een Marilyn Monroe effect ontstond. De wind speelde er mee. Swieren dus.

Toen Dave zijn bruid kwam halen en ze elkaar voor het eerst op hun allermooist zagen waren er tranen in overvloed. Bij mama, zussen en vriendinnen. Dave en Daisy hadden daar niet zo last van wat een hylarisch moment opleverde. Ach de ene is nu eenmaal even wat emotioneler aangelegd dan de ander.

De prachtige foto's zijn gemaakt door Monique Verburg van Monique FotoIdee

Bedankt Daisy voor de herinnering!
Liefs CynthiaGeen opmerkingen:

Een reactie posten