Reflectie 2017 || 2018 Vooruitblik

9-1-2018
And a Beautiful 2018 to ya all - Smile, Sparkle and Wine euh.... Shine

En dit is dan ook al weer de eerste blog van 2018. Ik hoop weer iedere week een blog te kunnen plaatsen. Hopelijk gevuld met veel plaatjes van bruiden waarvan ik het haar en make-up van mag stijlen.

Ik kijk terug op een geweldig 2017. 
Het was goed gevuld met bruiden. Stuk voor stuk met hun eigen mooie verhalen en liefde. Ik voelde mij bij een ieder een onderdeel van de dag. Om op zo een geweldige manier bij mensen in huis te worden op genomen is een droom die uitkomt.
Maar ook de ladies die voor een andere speciale gelegenheid plaats hebben genomen in mijn stoel. Omdat ik niet in een overvolle salon werk, maar in een 'huiselijke omgeving' bied ik de mogelijkheid voor goede gesprekken, sparre maar ook even lekker klagen of zeuren :)

Ik zeg altijd dat je niet alleen mijn diensten zal afneemt maar ook mij krijgt. Mijn missie is dan ook om niet alleen haar en make-up te doen maar er ook een feestje van te maken. Even helpen bij het aankleden is ook een onderdeel van mijn werk. De dag ontspannen beginnen met veel lachen. En dat heb ik in 2017 gedaan, wat hebben we gelachen. Heerlijk.
De liters koffie en de glaasjes bubbels. Van ontbijtgranen tot weddingcake. Terwijl ik het uiterlijk van de bruid verzorgde werd mijn innerlijk ook goed verzorgd.
De foto's, de cadeautjes allemaal te gek voor woorden. Ik wordt er super blij van.

Dus ik hoop dat ik weer een hoop ladies een prachtige bruid mag maken.

Daarnaast heb ik veel geleerd in 2017,
in de praktijk maar ook door zelf weer een les te nemen. Een les in Styling en Fotografie, nieuwe technieken en ideeen in bruidskapsels (bij Lonneke en bij mijn idool Stephanie) en ben ik kleurenanlyse gaan doen. Dit allemaal om beter te worden, maar ook omdat ik het leuk vind.

En daar profiteren jullie dan ook weer van. Mijn workshops in make-up zijn nu nog persoonlijker door de toegevoegde kleurenanalyse voor zowel make-up als kleding.
De psychologie achter de kleuren vind ik ook erg interresant en daar hoop ik steeds meer in te kunnen doen.

Mocht je dit jaar in je doelen hebben staan om er achter te komen wat voor kleuren er bij je staan. En hoe je dit kan toepassen in je make-up en hoe je dit opbrengt dan hoop ik je dit jaar aan de andere kant van mijn tafel te zien. Tijdens een workshop ga je zelf aan de slag, zoals ik heb geleerd het is makkelijke te leren door het zelf te doen dan alleen maar te kijken.

Omdat zelfstandig zijn ook maar alleen is heb ik ook dit jaar weer mijn netwerk uitgebreid, vooral op het gebied van collega's. Heerlijk om mee te sparren maar ook als ik vol zit een goede stylist te kunnen aanbevelen. Op de love and marriage beurs heb ik weer een hoop nieuwe contacten gelegd met zowel leveranciers als aanstaande bruiden. Nieuwe samenwerkingen aangegaan. Styled Shoots georganiseerd en aan meegewerkt. En dan nog de blog Trouwen in het Westland gestart.
Stil zitten is niet makkelijk ;)

Prive is er ook het een en ander veranderd.
Zo is mijn hubby ook zelfstandig ondernemer geworden, Ben ik weer een hoop keer "tante" geworden en heb ik mijn 'mama' gevoel gevonden.

Zoals vele van jullie weten ben ik tijdens en na de tweeling in een behoorlijk depressie terecht gekomen. Door de kracht die ik uit mijn bedrijf haalde en de kracht van lieve mensen om mij heen ben ik na al die jaren eindelijk weer mijzelf. Een aparte gewaarwoording om je kinderen opeens te zien zoals andere ze zien. Geweldig, want dat zijn ze. Opvoeden is een vak apart daar is iedere ouder het mee eens. Trauma van vroeggeboorte helpt daar ook niet bij. Als moeder verander je of het nu wil of niet. Die verschrikkelijke hormonen zorgen daar wel. Dankzij mij altijd sluimerende depressie was ik daar extra gevoelig voor. Door jaren te zoeken naar de juiste hulp en te blijven vechten in combinatie met medicatie ben ik gewoon nu ik, misschien zelfs 2.0 ;)

Is er dan nog wat te wensen over voor 2018.
O geloof mij, dat is er zeker!Doelen 2018
  • - Nog meer bruiden helpen!
  • - Poekie, zo heet mijn auto, laten beletteren!
  • - Op vakantie gaan. Een echte vakantie met, zoals hubby dat zegt; een 24 uurs animatie team. De laatste vakantie die we hebben gehad was 2011, dat was voor dat de kinderen er waren. Voor de rest wel wat (lange)weekendjes weggeweest, met vrienden, wat echt geweldig was. Maar een vakantie met z'n 4-tjes...... daar gaan we dit jaar voor hard aan de slag.
  • - Een destinatie bruiloft, ook al weer een tijdje geleden. 

Genoeg te doen! En als dat klaar is dan heb ik wel weer andere dingen verzonnen om te doen. De wondere wereld van een creatieve ondernemer blijft verbasen en nieuwe dingen toewerpen.

Mijn agenda loopt al weer lekker vol dus dat is een zorg minder, wil je er zeker van zijn dat je een plekje in mijn agenda krijgt. Wacht dan niet te lang, beter te vroeg dan te laat.
(beter te laat dan nooit :))
Zo sta ik aanstaand weekend op de Hello Beautiful Event in Amsterdam en laatste weekend van Januari op de Love and Marriage Beurs in Rotterdam. Heb je trouwplannen, dan hoop ik je daar zeker tegen te komen.

Heel veel liefs
Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten