BRUID MANON || trouwt met Erik

19-12-2017
Volgens mij was het de zomer van 2016 toen ik hoorde dat Erik Manon ten huwelijk had gevraagd. Niet van Manon of Erik zelf, nee van zijn broer Dennis. Dennis is een zeer goede vriend van ons. Maar Erik ken ik denk nog langer.



Scouting Naaldwijk anno 2000, Fancy Fair, Kerkenveiling, uitgiften loket... gezelligheid op het eerste gezicht 😂 en dat hebben we toch wel zo een 10 jaar vol gehouden. Elk jaar was het weer super gezellig en dikke lol. Helemaal toen Erik ook 'oud' genoeg was om te drinken. Alle gekheid op een stokje het was elk jaar weer een groot feest. En dan opeens is hij groot geworden, vriendin, samen wonen en trouwen.
Dat is toch wel raar want voor mij idee worden we niet ouder.
En dan gaat nu kleine Erik opeens trouwen 😢

Uiteraard was het mijn eer om zijn aanstaande nog mooier te maken! Op een van de heetste dagen in het jaar hadden we een proefsessie. Samen met de mama en het zusje. Als ik mijn bruidjes moet catagoriceren in beroepen dan staan er een hoop in het rijtje Onderwijs en Verzorgende. Daar valt ook de hele familie Prins onder. Doktors en juffen ;) Ik was dus ook in goede handen.

Manon had een prachtige jurk uitgezocht. Strepless, strak aan de bovenkant en een zeer feestelijke rok. Door het kanaal 'grote broer' had ik ook Erik zijn pak gezien. Dat zou een heel mooi plaatje worden!
Met het haar moest ik rekening houden met een sluier.
Een low bun a-symetrisch stond waanzinnig bij haar gezicht en de jurk. Door de vlecht werd het wat feestelijker, minder strak. Wat het geheel compleet maakte.
De make-up hebben we natuurlijk gehouden. Door de ogen wat zachter op te maken en een lipstick erbij te kiezen die bij het boeket zou passen kwam er weer balans in het geheel.

Op de trouwdag deden we het nog eens over. Omdat ook alle (schoon)zussen en mama er ook goed uit wilde zien binnen een korte tijd, had ik gezellig collega Mariska meegenomen! En samen hebben we in 4 uur tijd iedereen gestyled. Zelfs de papa van Manon nam nog even plaats in de stoel voor haar en make-up. :)
Super leuk om deze ochtend zo te beginnen. Dank je wel dat ik erbij mocht zijn!

De sluier kon erin en ook nog een prachtige bloem. De achtertuin was prachtig gestyled waar de 2 elkaar zouden zien voor de 1e keer op hun trouwdag.
Omdat Manon haar ouders in Naaldwijk wonen kon ik op de bakfiets naar huis. En op de terug weg reed ik de trouwauto tegemoet. Heel gaaf!
Het was een prachtige dag en ze hebben er een top feest van gemaakt!

En zo kreeg ik deze week deze prachtige foto's van Manon en Erik.
De fotocredits zijn voor Kim van der Broek fotografie

Liefs Cynthia 💋















Geen opmerkingen:

Een reactie posten