BRUIDSSTYLING II STYLED SHOOT BOHO OP WICKENBURG

 7 - 9 - 2020

Het was 30 juni 2020 en wat was het heet! Vroeg op pad naar het landgoed Wickenburgh voor een styled shoot. ( een fotoshoot waarbij trouwbranche leveranciers een 'nep' bruiloft opzetten zodat aanstaande bruidsparen een goed beeld krijgen wat een leverancier te bieden heeft.)
En wat is het mooi op Wickenburgh, ik was er al eens eerder geweest voor een handfasting ceremonie. Om er nu weer te zijn met het prachtige weer was een feestje. Allemaal lieve leveranciers waarvan ik sommige al langer kan dan dat we in de bruiloftwereld werkzaam zijn. Hoe klein is de wereld ;)

Getting Ready


Wickenburgh verleent zich prima voor intieme bruiloften. En dus ideaal voor een coronaproof wedding want hoe je het went of keert, ik denk dat we het voorlopig met restricties moeten doen. ( Zo zou ik aan 40 gasten genoeg hebben, dan heb ik iedereen die ik lief heb om ons heen. Maar goed...) 

Ons thema voor deze shoot was Boho met de kleuren donker blauw en diep rood. 

Klassiek meets festival. 

Zo ook goed te zien bij het bruidspaar. De bruidegom Reinier begon in een compleet donkerblauw kostuum voor de ceremonie en beetje na beetje veranderde hij in de hipster vrije overhemd en bretels. En een leuk hoedje! De bruid Marja heeft een prachtige boho bruidsjurk aan van het merk Lilly. Met een nude onderlaag waardoor het niet klassiek wit is, maar speels en heel romantisch en ook wel sexy. Een haar sieraad voor de officiële ceremonie en voor de blote voeten ceremonie een vrolijke bloemenkrans in het haar voor de boho look. Het haar is losjes opgestoken met een mooie krul en ook de make-up is fris en minimaal. Marja's natuurlijke beauty heeft ook niet veel nodig. 

De bruine ogen laten we uitblinken met wat zachte paarse tinten die we ook weer terug vinden in de bloemen. Een zachte eyeliner om de ogen niet te hard eruit te laten komen. Natuurlijk wel wat extra wimpertjes en een goede mascara zodat de ogen ook weer niet wegvallen. 


Een klassieke trouwauto brengt ze van A naar B!Het landgoed heeft een landhuis uit de 18de eeuw, een ruime groene grijs tuin met een vijver en met een torentje. (genoeg ruimte voor tenten, maar ook binnen is het zitten waard) Het ligt in de bossen, ofwel. Alles is er! Of je nu een voorjaarsbruiloft doet met een moderne twist, een hete zomer Boho festival bruiloft, een najaars herfst bruiloft of een winter wonderland wedding. Alles is hier mogelijk! Intiem, uniek en heel erg gastvrij. Het is gelegen nabij Utrecht in 't Goy en dus vanuit alle plekken te bereiken. 

De bloemen zijn speels en komen overal in de settingen terug. De trouwringen uniek en anders net als de locatie en het bruidspaar. De vintage elementen van binnen halen we voor de buiten ceremonie naar buiten en aan de natuurlijke backdrop hoeven we niets te doen want het uitzicht is prachtig. Lekker lang buiten tafelen, goed eten en drinken. Of een dansje binnen in de kamer. Alsof je thuis bent. Ongedwongen maar feestelijk. Een middag picknick onder de bomen of een silent disco gewoon in de tuin. Een less is more bruidstaart die ook nog eens compleet vegan is worden de gasten getrakteerd op een natuur geïnspireerde feest ervaring.  De mogelijkheden zijn eindeloos.


De mensen die deze shoot mogelijk hebben gemaakt: 

 • Locatie: @landgoed_wickenburgh
 • Fotografie: @anoukprossphotography
 • Bruid & bruidegom: Marja @marja.vb en Reinier @get.events
 • Ringen: @sieradenisoldederidder
 • Vegan bruidstaart: @by_eems
 • Hair/Make-up: @cynthiaveenman
 • Bruidsjurk: @letsshinebruidsmode
 • Trouwpak: @Bluepoint_fashion
 • Styling: @femkevanhilten
 • Entertainment: @get.events 
 • Bloemen: @dianasbloemen 
 • Weddingplanning: @luciaelamaa 
 • Trouwauto: @Lucia
Ik hoop dat je dmv de foto's een goed idee krijgt hoe deze stijl bij jullie kan passen of gewoon een paar ideeen ervan pikken. Wees ook niet bang om alle leveranciers te benaderen als je iets ziet wat je moet hebben. 

We staan voor je klaar.

Liefs Cynthia 
en de complete Boho crew! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten