BRUIDSSTYLING II How to become a beautiful bride - event

6-11-2019
Ik neem je graag even 3,5 jaar mee terug de tijd in.
Toen organiseerde ik de eerste editie van How to Become a Beautiful Bride.
Klik hier om terug de tijd in te gaan.

Toen bedacht ik vorige week... heej, waarom heb ik daar nooit meer meegedaan eigenlijk. Want het was best wel heel leuk en geslaagd. Dat kwam door de Love and Marriage Beurs waar ik aan meedeed. Dat was precies de bruidsbeurs waar ik mij thuis voelde en mij toekomstige bruiden liepen daar rond. Zodoende vergat ik eigenlijk mijn eigen mini event.
En nu de Salon groter en uitgebreider is geworden is het nu de perfecte tijd om de tweede editie te introduceren!!

Wat houd het in?
Tijdens deze avond, uiteraard onder het genot van een drankje, wordt je door diverse trouwbranche leveranciers geïnformeerd, geïnspireerd en geadviseerd.
Met als hoofdonderwerp Beauty voor de Bruid.

Deze avond vind plaats in de Bruidsmode zaak Lets Shine Bruidsmode in Naaldwijk en dus zal een mini modeshow van trouwjurken niet ontbreken.
Ik, Cynthia, zal je het een en ander vertellen over haar en make-up voor op je trouwdag.
Yvonne van Salon Von zal je informeren over de mogelijkheden voor je nagels en niet te vergeten je wenkbrauwen, eigenlijk alles wat mijn werk makkelijker maakt.
Om de handen nog mooier te maken zal Monique van Monique 't Hoen Goudsmid en ontwerp je alles vertellen over sieraden.

We willen meer, dat krijg je!
Hilde van 't Bloemeke verteld over de mogelijkheden omtrent bloemen, in het haar, in je hand of aan de stoel. Ook zijn er mooie voorbeelden van welkomstborden en gastenboeken van Belevenis op je Bruiloft. 
Om dat allemaal goed en mooi op de foto te krijgen zal Anoukt van I Shoot Love je het een en ander vertellen over wat een fotograaf doet op je bruiloft en wat tips geeft over hoe je mooi op de foto komt te staan.

Stress is niet goed voor huid en haar. Kinderen verzorgen stress op een bruiloft?! Daar hebben we Maureen voor van Nannys on Tour die speciaal met haar entertainment op weels de kinderen zal vermaken, zodat iedereen een leuk feest kan hebben.

Na alle tips en tricks is het tijd om wellicht nog even wat leveranciers persoonlijk te spreken. Uiteraard met een drankje en een hapje.

Is dat nog niet genoeg....
Natuurlijk staat er een 'Bride to Be' tasje klaar met nog meer informatie.
Met al deze informatie kun je dan nog beter je huwelijk gaan plannen.


Wanneer is deze avond?
vrijdagavond 10 januari 2020 - 19u30 tot 21u30 

Waar?
@letsshinebruidsmode Molenstraat 36 Naaldwijk.

Voor wie?
Voor de aanstaande Bruid en ze mag 1 extra gast meenemen.
(er is plek voor 15 bruiden vol = vol) 

Kosten? 
5 euro p.p. 

Aanmelden! 
via info@letsshine.nl of een whatsappje naar mij is ook dikke prima! Vermeld je naam, telefoonnummer en je trouwdata. Na betaling is je plek definitief.

Ik/ wij hebben er al zin in! Dus ben je recent verloofd. Misschien wel tijdens de aanstaande feestdagen!! Dan is dit een avond die je niet wilt missen. Ik hoor graag van je. 

Liefs Cynthia


1 opmerking:

  1. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen