BRUIDSMAKE-UP & BRUIDSKAPSEL II Bruid Bianca

11-4-2019
Het is bijna een jaar geleden, maar dit is ook een huwelijk die ik niet snel zal vergeten.

Wat een kanjer van een vrouw, mijn held. Een verpleegkundige. gewerkt in het leger, uitgezonden geweest naar Irak en nu IC verpleegkunde. Bruid to be en Mom te be. Bianca.

Ik wilde als klein meisje graag het leger in. Heerlijk over die stormbaan heen, rollen door de modder. Klimmen, klauteren. Heerlijk.
Toen ik mijn vader dat vertelde zei hij; "Nou zullen we dat de mensen in het leger niet aandoen."
Say what...
Oke laten we een test doen. Ga de boom in.
En ik zei gelijk zonder twijfel het eerste wat in mij opkwam; "Doe het zelf"


Oooooww, oke, ik zie wat je bedoeld.
Dus dat was dat.
Ik heb het zo een 10 jaar geleden nog geprobeerd bij de Reservisten. Maar als snel bleek dat ik andere toekomst dromen had.

Maar goed, Bianca heeft het dus wel gedaan en hoe gaaf vind ik dat.
En nu gaat ze trouwen met haar liefde, Marcel, en verwachtte ze een kindje waar ze hard voor hebben moeten werken.

Om de bruiloft te omschreven gebruikte ze de woorden; Natuurlijk, Romantisch, Modern. Tegenstrijdig zal je zeggen. Misschien, maar ook perfect met elkaar te combineren.

Hij in een prachtig grijs pak, zij in een elegante strakke jurk met een diepe rug. Moderne kleding en door de een low updo met veel structuur toch romantisch zeker met een klein bloemetje in het haar erbij. De make-up hebben clean gehouden. Zachte tinten maar door de wimpers zeker een feestje.

Op de trouwdag was het ontspannen. Even een lekker ontbijtje en daarna gingen wij naar boven voor haar en make-up van de bruid en de moeders. Een zwangere bruid, en met een speciaal moment die dag want ze zouden bekend maken of de baby een meisje of een jongen is.
Ik zou er dan niet bij zijn dus in een zeldzaam moment waarop ik even alleen was met Bianca verklapte ze het.Even later ging de telefoon. Prachtig nieuws, die ochtend was ze tante geworden van een neefje. Nou dat ik daar ook bij mocht zijn. Oma en Tante waren natuurlijk blij.
En zo was de ochtend al een beetje hysterisch, maar ach als je mij als stylist heb dan is het zowieso een gezellig feestje!

In de mini van 123trouwauto reden ze naar Voorburg voor de ceremonie en hebben een uitgebreid avond diner gehad met hun vrienden en familie. Waar ze vertelde dat ze een kleine meid zouden krijgen.

Bianca, bedankt voor het vertrouwen. Het lachen, roddelen, de koffie en natuurlijk het samen plassen. En bedankt aan Christiaan de Groot voor de foto's!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten