REAL BRIDE II Mrs Smit

24 juli 2018
Jullie gezamenlijke passie is film! En dan wordt je achternaam Smit....
Dan is het niet meer dan logisch dat je een film thema voor je bruiloft kiest!


De trouwkaart alleen al zegt een heleboel.
Je kent vast wel de poster van de film Mr & Mrs Smit. Alleen stond op 15 juni 2018 niet Brad Pitt en Angela Jolie maar Rachel en Boy! Op de achterkant van de kaart stonden ook alvast wat credits… wacht maar op de film!

Tijdens de proefsessie hebben we al een hoop gekletst, samen met vriendin Monique die er ook gezellig bij was. Nu heeft Rachel kort haar en de meeste bruiden willen lang haar, want met kort kan zo weinig.... nou nee hoor.
Check! Met een losse krul en een prachtige haaraccessoire werd Rachel een echte bruid. (oke, de prachtige trouwjurk, romantisch, met kant en gepersonaliseerd met een lint had daar misschien ook wat mee te maken :))Naast het film thema hadden ze een speciale dresscode, de chiqeackers, (als ik het fout zeg, sorry Rachel) ofwel chiq met sneakers.
Iedereen was dus mooi aangekleed, pak, jurkje maar dan met een sneaker eronder, niet raar dat de trouwschoenen van Rachel en Boy ook sneakers waren.De kleur Paars speelde ook een belangrijke rol. Het zit in de trouwjurk, in de trouwschoenen een prachtig lint. Bij de Vertrekhal waar er gefeest ging worden lag een paarse loper.... ofwel een klein accentje paars ging ik terug laten komen in de make-up. Gelukkig kan Rachel dit goed hebben met haar prachtige bruine ogen. De lippen hebben een nude kleur maar met een sparkle. Niet allemaal overdreven want het is heen verkleedpartijtje. Gewoon netjes, licht, subtiel, maar helemaal een Rachel 2.0De ochtend van de trouwdag was ik als een van de eerste op het adres, waar Boy ook nog gezellig rondliep. Maar na een kop koffie was het voor hem toch echt tijd om te vertrekken. De bruid is niet echt een ochtend mens, daar was ik al voor gewaarschuwd, maar ik heb er niets van gemerkt want het was gewoon heel erg gezellig!
Vriendin Monique was er ook bij met haar man en schattig dochtertje Cleo, die natuurlijk een bruidsmeisje zou zijn! Tijd om aan de slag te gaan. Eerst even de haren van Monique gedaan zodat ze verder kon met het versieren en regelen van de dag.
Daarna was Rachel aan de beurt, toen we net op weg waren kwam de fotograaf ook binnen lopen en daarna snel gevolgd door een videograaf, want ja als een film thema heb dan is een Pers en een Cameracrew wel een pre.Dit bruidskoppel had zo hier een daar een verrassing voor elkaar, zo werd mij verteld dat ze de gravuren in de trouwringen voor elkaar een verrassing gingen houden.
Rachel vertelde maar al te graag wat ze voor hem had verzonnen.
ToyBoy, vanwege een leeftijdsverschil wat ze op een geven moment vertelde aan vrienden en familie, Boy is jonger dan haar. Dus het was al gauw het grapje om hem, vanwege leeftijd en naam, ToyBoy te noemen en dat komt terug in de trouwring.


Een boeket is iets wat niet veel meer wordt gekozen, dit jaar alleen al zie ik veel ofwel geen boeket, of zoals Rachel een mooie polscorsage. Ideaal heb je namelijk een extra vrije hand voor een extra glas wijn :)
Wist je dat.... Op de eerste date al een huwelijksaanzoek was... je kan maar zeker zijn van je zaak.
Al met al een Prachtig bruidspaar om mee samen te mogen werken. Heerlijk gelachen en genoten.
Dank jullie wel!
liefs Cynthia

De foto´s zijn gemaakt in Blijdorp door Danielle van DPZ fotografie 
Videograaf Vos Belevenissen
Taart met Cupcakes Enjoy Cupcakes
Pak Boy maatpakkenspecialist 2 suit
Locatie De Vertrekhal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten